LeSk komentáře u knih
Jelikož také běhám a jsem matkou dvou dětí, tak jsem se s knihou naprosto ztotožnila. Opravdu jsem se upřímně smála na každé stránce, velmi vtipná kniha s reálným dějem. Jak nikdy nic, tak tuto knihu si v budoucnu určitě přečtu znovu. Doporučuji.
(SPOILER) Přišlo mě to až moc přitažené za vlasy, tolik vražd v "jeden" moment, no nevím nevím. A že policie vůbec na nic nepřišla? Také zvláštní. Čekala jsem asi více, než jen velmi extra nereálný příběh s dobrým koncem. Hlavní hrdinka naprosto negativní člověk, se kterým bych se potkat ani nechtěla. Podle ní bylo vždy vše špatně. Mám z knihy rozporuplné pocity.
Tak dámy a pánové, pozoooor, tohle byla echt jízda. Perfektní děj, kniha velmi poutavá a byla jsem závislá na čtení, nedalo se přestat hltat stránku po stránce. Vyhovavoly mi krátké kapitoly. Přečteno za dva dny, dokonalá knížka, naprosto perfektní zápletky, wauuu ... Velmi doporučuji.
Asi jedna z nejslabších knih od tohoto autora. Děj byl předvídatelný, vraha jsem snadno brzy odhalila a tím jsem se "okradla" o to nejlepší. Kniha se ale četla dobře, rychle, doporučuji k přečtení.
Waaaaaauuuu, přečteno za jeden den. Neskutečná jízda plná zvratů, zahalených tajemstvích a boj o život. Dokonalé čtení. Nemohla jsem přestat číst, jak moc mě to pohltilo. Doporučuji.
Wauuu, totálně mě děj knihy pohltil. Perfektně napsaná kniha, která vás baví od začátku do konce. Zpracování skvělé, naprosto úžasně sepsané, ačkoliv mě z konce knihy bude po těle mrazit ještě hodně dlouho. Považuji za top knihu této autorky. Doporučuji.
Neurazí, nenadchne. Jednoduché čtení s nereálným dějem. Je to taková nemastná neslaná oddychovka.
Absolutně nic se mi na knize nelíbilo. Ani jsem nedočetla, bylo by to jen trápení. Stačilo mi 200 stran, které nedávaly hlavu ani patu. Ostatní knihy se mi doposud od tohoto autora líbily.
Velmi zamotaný příběh, možná až mnoho postav. Jména se mi často pletla, ale konec příběhu se už dal předpokládat. Neurazí, ani úplně nenadchne tak, jak jsem si představovala.
Děj byl poutavý, přečteno jedním dechem, ačkoliv jisté nesrovnalosti a "náhody" jsem při čtení objevila. Hlavní policistka je dokonalá a bezchybná osoba, někdy to již bylo až moc vlezlé a protivné. Oceňuji krátké kapitoly. Další knihy z této série si i přesto ráda přečtu. Doporučuji.
Zajímavý příběh s fajn námětem. Začátek knihy se hrozně táhnul, až jsem měla 100 chutí s tím "praštit." Druhá polovina knihy mě bavila a poslední dvě stránky (epilog), to mě úplně rozsekalo. Byla jsem celou dobu vedle jak ta jedle. Škoda jen toho prapodivného začátku. Ale i tak knihu doporučuji. Vede k zamyšlení, abychom si všímali lidí okolo sebe, hlavně i těch nejbližších.
Velmi napínavá kniha s naprosto perfektním dějem, úžasnou a čtivou zápletkou. Kniha se nedala odložit, naprosto mě to pohltilo a chviliama jsem se i bála. Posledních 30 stránek jsem už začala tušit, jak to vlastně celé bylo, ale upřímně říkám, sekla jsem se. Všem velmi vřele doporučuji, top kniha.
Vynikající knížka s perfektním dějem, zápletkou. Hltala jsem stránku za stránkou. Totální pecka, kdy jsem pak netušila, kdo je kdo a co je zač. Málo postav, skvěle zpracované. Pohltilo mě to a konec mě překvapil. Moc doporučuji, nešlápnete vedle.
Přečetla jsem doposud všechny autorčiny knihy. Tato je však dle mého úsudku nejslabší. Mnoho postav, ještě více osudů každé postavy, které se pletou jedna přes druhou, minulost se míchá se současností, člověk se v tom strašně ztrácí. Určitě doporučuji si přečíst nejdříve první díl, jinak se v tom vůbec nevyznáte. Je to zbytečně moc překombinované. Je to takový chaos, maglajs ... Někdy méně je více.
Absolutně nezáživná knížka, dočetla jsem jen s velkým sebezapřením. Hromada postav, která se mi míchala dohromady. Dvě odlišné linky, které vám až na konci dají smysl. No co na to říct ... Žádné drama, napětí se nekonalo, bohužel. Za mě propadák.
Tak to byla krasojízda. Kniha se četla velmi rychle, děj mi nedal spát. Absolutně jsem opět vraha nezjistila. Perfektní jsou i krátké kapitoly, málo postav, ideální kombinace. Konec mi připadal ale dost zkrácený, mohl být delší, zamotanější. Doporučuji.
Přečteno jedním dechem a s otevřenou pusou. Kniha je naprosto dokonalá, jedno tajemství odhaluje další. Zápletky, intriky, zvraty ... No tak tahle kniha se povedla perfektně, kdyby to šlo, dám 10 hvězdiček. Doporučuji !!!
Vynikající kniha, zápletka, děj ... Vše perfektně napsané. Velmi záživné, reálné, napínavé. Tyto knihy autorky mě baví, vtáhnou mě do děje hned od první stránky. Doporučuji a těším se na další autorčinu knihu.
První, co mě napadá = naprosto nereálný příběh. Nebylo to špatné, ale zároveň nezáživné. Brzy děj zapomenu. Dlouhé kapitoly, kde už od začátku se přesně vědělo, jak to dopadne a tím pádem jsem ztrácela chuť číst. Dočetla jsem, ale asi to nebylo takové, jaké jsem očekávala.
Perfektní zápletka, totálně mě kniha vtáhla do děje a do poslední stránky jsem netušila, "kdo" to byl. Samozřejmě jsem byla vedle jako jedle. Kniha se čte "sama", nedá vám spát. Doporučuji.