Les v domě přehled

Les v domě
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509372/bmid_les-v-dome-6479c873c40b8.jpg 4 4608 4608

Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád. Říkají jí cácora a vypadá to, že je na světě nedopatřením a jakoby navíc. Otec kamsi zmizel při povodních, matka utíká před odpovědností k milencům a alkoholu a děvčátko zůstalo viset na krku nevraživé babičce, která obhospodařuje zahradnictví a je přesvědčená o tom, že všechno špatné lze v životě vyhubit jako žravé plzáky. Nebo o tom prostě nemluvit. Jenže všude kolem je les, ve kterém se skrývá cosi hrozivého, a cácora jednoho dne mluvit začne. Alena Mornštajnová napsala silný a dramatický příběh o tom, že nic v životě není takové, jak to na první pohled vypadá, a že žádné tajemství není nikdy pohřbeno tak hluboko, aby se nedalo vykopat. Budete se bát, ale nepřestanete číst, dokud se neobjeví na povrchu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Les v domě. Přihlašte se a napište ho.

Zdena1234
dnes 5 z 5

Knihu jsem hltala slovo od slova. Je napsaná bravurně.Měla jsem vztek na všechny osoby v rodině včetně hlavní hrdinky,která neočistila jméno nevinného kluka. Všichni byli totálně vyšinutí.Po dočtení jsem cítila vztek a hnus. Doporučuji si knihu přečíst rozhodně vás tato kniha nenechá chladnými.

petrucha86
06.01.2025 5 z 5

Takhle beznadějnou, hutnou knihu jsem nečetla snad nikdy. Úplně z ní byla cítit hnusná atmosféra, chlad a vlhkost domu u lesa. Napsáno ovšem brilantně!

jolii
05.01.2025 5 z 5

Skvělá Mornštajnová, opět velmi náročné téma. Doporučuji číst od začátku velmi pozorně.

100 nejčtenějších knih roku 2024

27.12.2024

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2024)

02.09.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (8. týden)

28.02.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Vytištěné řádky ale zůstávaly slovy a větami, písmena se neměnila v obrazy a neměla sílu přenést mě do jiného světa.

Ocenění knihy (1)

2023 - Český bestseller (Cena čtenářů)

Kniha Les v domě v seznamech

v Přečtených6 551x
ve Čtenářské výzvě2 181x