Levandule7 Levandule7 komentáře u knih

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Knihu jsem přečetla za tři dny. Skvělá zápletka, akce, postava Eriky mě moc bavila. Autor ma cit pro detail, pritom neodbocuje od tématu. Tesim se na pokračování!

12.01.2017 5 z 5

Espressologie Espressologie Kristina Springer

Mila, krásná knizka. Skvělé cteni do kabelky, kdyz cekate u dr. Nebo tak. Mela jsem chut, na neco odpocinkoveho, kludneho a nestresujiciho. A to bylo splneno.

04.09.2016 5 z 5

Ráno, v poledne a večer Ráno, v poledne a večer Sidney Sheldon

Jako vsechny ostatni knihy od autora. Skvělé!!!. Napínavé,

15.01.2016

Každá sedmá vlna Každá sedmá vlna Daniel Glattauer

Jedna z nejlepsich knih, co jsem cetla. Vtipný, napinavy, romanticky příběh. A s dobrym koncem.

01.01.2016 5 z 5

Vzpomínky na půlnoc Vzpomínky na půlnoc Sidney Sheldon

Volně navazující děj na knihu Odvrácená strana půlnoci. Přečteno jedním dechem. Skvělé!

21.07.2015

Odvrácená strana půlnoci Odvrácená strana půlnoci Sidney Sheldon

Opět mě pan spisovatel nezklamal. Napínavý, krásný a zároveň mrazivý příběh. Všechny knihy od něj jsou skvělé!

21.07.2015

Podle nových pravidel Podle nových pravidel Tilly Bagshawe

Kniha mě nezklamala, napínavá a citlivá zároveň.

03.03.2015

Na stejné vlně Na stejné vlně Alexandra Potter

Milé, předvánoční čtení. Líbí se mi styl autorky i příběh hlavní hrdinky.

20.12.2014 5 z 5

Seznam tajných přání Seznam tajných přání Lori Nelson Spielman

Nádherná knížka na zimní večery, ale i na pláž. Milé, dojemné čtení, které pohladí. Já jsem to potřebovala, proto se mi moc líbila. :-)

23.11.2014 5 z 5

Adieu, Vídni – Bonjour, Paříži Adieu, Vídni – Bonjour, Paříži Susanna Kubelka

Ano, je to oddechovka, právě taková, jakou jsem hledala a našla. Ke konci knihy se již děj opakuje, ale nudné to není. Konec je milý, úsměvný a splnil to, co jsem od něj očekávala.Úsměv na rtech a určitě ji nepošlu dál. Bude mít místo v knihovně.

26.06.2014 4 z 5

Dva krůčky po mokrém písku Dva krůčky po mokrém písku Anne-Dauphine Julliand

Pro zdravé lidi, rodiny se jedná o nepředstavitelný příběh. Klobouk dolů! I slza ukápla a hodně jsem se zamyslela.

21.02.2014

J'adore New York J'adore New York Isabelle Laflèche

Knížka pro příjemné večery. Nenáročná, ale rozhodně ne plytká. Vtipná a lehce napínavá. Sympatická hlavní hrdinka, která čtenáře provází právnickými intriky a životem v NY. Doporučuji

21.02.2014

Madame dnes přijde později Madame dnes přijde později Susanna Kubelka

Opravdu povedená knížka, čte se jedním dechem, úsměvný příběh...zvedající ženám sebevědomí!

22.09.2013 5 z 5