levap

Moc hezký příběh trochu něco jiného než jsem od spisovatelky dosud četla ale i tak....

Jako většinu čtenářů tak i mne překvapilo že se nejedná o jeden příběh ale o dva.I přes to že šlo o rozdílné příběhy které se nijak neprolínaly ani na sebe nenavazovali to bylo teda super počteníčko od začátku až do konce

Jako vždy další super počteníčko z této série a jsem moc zvědavá čím nás autorka překvapí příště

Opět super počteníčko knihu jsem odkládala co to šlo protože vím že ji přečtu na ex a pak zase dlouho půst od takového dobrého čtení tak doufám že nebudu muset čekat moc dlouho na další

Mám ráda její příběhy ze Skotské Vysočiny ale ani tahle první z nové série nebyla vůbec zlá............bylo to moc dobré čtení

Moc hezký příběh jako všechny předchozí z této série už jsem se těšila až si ho přečtu a netrpělivě budu vyhlížet další díl

Jako vždy hezké čtení od autorky a už se těším na další příběh o členu éto rozvětvené ale soudržné rodiny a i proto jsou její knihy pro mě top ty vazby v rodině a že za každých okolností stojí při sobě a tak by to mělo být i když mnohdy není

Krásný příběh i když pro mě smutný,nemám moc ráda knihy ani filmy o válce hned mě to rozbrečí ale jinak hezký příběh

Opět krásné počteníčko asponˇpro mne těším se na na další díl

Zase jsem si krásně početla táto spisovatelka prostě nikdy neomrzí a už se těším na další

Kniha byla stejně perfektní počteníčko jako Trable,doufám že autorka napíše brzy něco stejně čtivého