levap

Moc hezký příběh trochu něco jiného než jsem od spisovatelky dosud četla ale i tak....

Nemám co dodat,knihy této autorky mám moc ráda takže spokojenost veliká a budu čekat na další čteníčko

Mě osobně se kniha moc líbila,mám ráda styl této autorky a už se těším na nově vydanou knihu k přečtení

Jako vždy další super počteníčko z této série a jsem moc zvědavá čím nás autorka překvapí příště

Jako většinu čtenářů tak i mne překvapilo že se nejedná o jeden příběh ale o dva.I přes to že šlo o rozdílné příběhy které se nijak neprolínaly ani na sebe nenavazovali to bylo teda super počteníčko od začátku až do konce

Opět super počteníčko knihu jsem odkládala co to šlo protože vím že ji přečtu na ex a pak zase dlouho půst od takového dobrého čtení tak doufám že nebudu muset čekat moc dlouho na další

Krásný příběh i když pro mě smutný,nemám moc ráda knihy ani filmy o válce hned mě to rozbrečí ale jinak hezký příběh

Kniha byla stejně perfektní počteníčko jako Trable,doufám že autorka napíše brzy něco stejně čtivého

Skvělá autorka,u této knihy jsem se opravdu nasmála super čtení

Hodně zamotaný a napínavý příběh a rozhodně jsem se nenudila už se těším na další knihu od této autorky

Kniha mě bavila od začátku až do konce,četla jsem jedním dechem moc hezký příběh

Jako vždy hezké čtení od autorky a už se těším na další příběh o členu éto rozvětvené ale soudržné rodiny a i proto jsou její knihy pro mě top ty vazby v rodině a že za každých okolností stojí při sobě a tak by to mělo být i když mnohdy není