Lexie321 komentáře u knih
Úprimne povedané, zo všetkých štyroch kníh bola táto moja najmenej obľúbená, čo už niečo hovorí. Stella so svojimi neistotami, Christian so svojím horúcim a chladným správaním, nútenou blízkosťou, falošným zoznamovaním a stalkerskou drámou?! Čakala som majstrovské dielo, ale to sa mi pri tomto nestalo. Zdalo sa mi to príliš dlhé aj na slow burn a Stelle a Christianovi chýbala iskra alebo ľahká dynamika, ktorú mali ostatné páry. Som rada, že som ju čítala poslednú, pretože ak si túto knihu vyberiem ako svoju prvú knihu zo série, nebudem v nej pokračovať. Osobne najlepšie na tejto knihe bol však pre mňa epilóg.
Druhá šanca je už jeden z mojich menej obľúbených trópov. Ale čo bolo horšie, Chloe nesplnila moje očakávania a Oliver bol vyslovene nesympatický.
Super pokračovanie skvelej série. Vrelo odporúčam!
Krimi s prvkami hororu. Trocha nudnejšie čítanie.
Stále si nie som istá hodnotením. Nápad bol skvelý a zápletka bola veľmi dobre premyslená, no medzi stranami 200-300 som si vážne myslela, že dej je nudný a vlečie sa.
Nemyslím si, bola tak sklamaná z finále série od čias Legacy od Elle Kennedy. Prvá a druhá kniha boli úžasné a bola som si istá, že si ich kúpim aj do zbierky, ale už nie. Kniha mohla byť asi o 100 strán kratšia. Dej ma ani trochu neprehovoril a koniec bol proste hrozný. Pippa a Ravi si zaslúžili oveľa viac. Skratka sklamanie.
Kniha je obsahovo veľmi hodnotná, plná praktických informácií a reálne učinných rád, ako manipulovať s bábätkom, ako ho kúpať, ošetrovať, ako zvládnuť horúčku a iné choroby. Napísaná je jednoducho a zrozumiteľne. Obsahuje aj fotografie.
Odporúčam hlavne prvorodičkám.
4/5 Aj keď mi to pripadalo ako čítanie nejakej fanfiction z ao3, aj tak sa mi to páčilo a považovala som knihu a postavy za úžasné. Bočná poznámka, zápletka je podobná knihe Luxuria od Colette Rhodes, ktorá to napísala o niečo lepšie. Stále ale zábavné a milé čítanie. Vrelo odporúčam.
OMG! Taká dobrá kniha! Určite to vyskúšajte! Nevrlý slobodný otec x slniečkárska opatrovateľka a malomestská pikantná romantika Čo sa dá nemilovať?
Kniha sa pohybuje rýchlo a má veľmi ľahkú energiu. MILUJEM knihy, ktoré máte hotové za pár hodín, pretože sa ľahko čítajú a sú zrozumiteľné. Ako štýl písania je v poriadku a nie sú tam žiadne zbytočné kapitoly ani momenty.
Deti sú 7-ročné dvojčatá a sú úžasne zábavné a milé. Boli menej prítomné ako deti v The Nanny od Lany Ferguson alebo To Hate Adam Connor od Elly Maise alebo The Final Offer od Lauren Asher, čo je škoda, pretože boli úžasné
Od začiatku bola kniha naozaj zábavná a ľahká. To, ako Roni na svadbe vyhodila svojho podvádzajúceho snúbenca, bolo krásne. Austin, verný svojmu nevrlému archetypu, bol na prvom stretnutí nevrlý, ale o pár hodín neskôr ustúpil.
Duálne rozprávanie bolo naozaj skvelé a užila som si obe postavy. Možno Austina trochu viac, pretože mi prišlo smiešne, aký bol z Roni ten chudák nadšený a vzrušený. Ale počas rozchodu v 3. dejstve ma nasral oveľa viac ako Roni Zlá komunikácia je sviňa.
Obľúbila som si aj vedľajšie postavy a už sa neviem dočkať Xanderovej knihy.
Späť k veci, táto kniha rozhodne stojí za vyskúšanie.