liletka_a komentáře u knih
Celkem milý a čtivý příběh, ale mě osobně moc neuchvátil, byla tam sice občas nějaká ta zabávná scéna, ale dějem jsem pohlcená nebyla, nemohla jsem se do něj pořádně dostat. ;)
Nejprve jsem četla Hříšný úsvit a až potom Muže ve stínu, tudíž pár věcí jsem si nedala do souvislosti, ale i tak jsem si celkem dobře početla. :) Je pravda, že tam bylo dost erotických scén, až se to občas zajídalo, ale i tak mi přišel jejich příběh zajímaví. Jsem zvědavá jestli bude i příběh o Simonovi, doufám, že snad ano, :))
Další kniha o vikingách. :) Zatím jsme četla pouze Otrokyni a Oddej se lásce. :) každá je svým způsobem zajímavá, takže nemůžu říct, která se mi líbila více. Musím ale říct, že Seliga bych chvílema nakopala, zato jak se choval k Erice. Ale na konci to jakž takž napravil, takže konec stál za to :))
Pro mě, zatím úplně nejlepší knížka od Lanczové. :) Nepostrádalo to vtip ani jiskru, chemie mezi hlavními postavami byla takže není co řešit. Stojí za předčtení. :))
Mě to velmi neoslovilo, nějak jsem to přelouskala, bylo tam pár dobrých scén, ale už bych se k ní nevracela. Julii Quinn zbožňuju, tak doufám, že příští kniha od ní mě zaujme více. ;)
Já stoprocentně souhlasím. Tato knížka mě příliš nenadchla. Chvílema jsem i přeskakovala, protože většinou to bylo nezáživné. Dávám dvě hvězdičky a to jen proto, že Shannon Drake mám velmi ráda ale touto knihou u mě terno neudělala ;)
Svatební quartet jsem si zamilovala. Tento díl se mi líbil víc než první ale méně než třetí a čtvrtý. :)) Jacka jsem si oblíbila už v prvním díle, ale spíše jsem ho viděla s Parker, ale nakonec se k Emmě přece jenom hodil. :)) V těch svatbách se už trošku ztrácím, ale pravda je že všechny byly svým způsobem jiné.. :) konec byl nejhezčí z celé knihy ;)
Celkem milé a romantické počteníčko. Ale jediné co mi tam vadilo, z čeho jsem šílela, bylo to, že jí neustále oslovoval madam, po celou dobu až do konce, jménem jí oslovil asi jen jednou, což mi přišlo divné vzhledem k tomu, že měli milenecký vztah ;) a taky to vykání mi tam moc nesedělo, ale jinak pěkné. :)
Kniha je sice zajímavá a lehce dobrodružná, ale musím přiznat, že můj šálek kávy to tedy není. :) Příběh mě moc nenadchl a chvílemi jsem se i nudila. Vztah mezi hl. hrdiny byl zvláštní, chybělo mi tam to vtipné laškování mezi postavami a ani celkově kniha nebyla moc zábavná.
Oddychovka na deštivé odpoledne. Děj mě moc nezaujal a ani vztah mezi hlavními hrdiny. První kniha, co jsem od Callen četla a bohužel jsem moc uchvácená nebyla. ;)
Nijak zvlášť v paměti mi neutkvěla, ale nebyla špatná. Líbila se mi zápletka a pak následné svedení hraběte ze Swartinghamu, jinak mě moc nenatchla. ;) Nicméně mě navnadila na další díly. :))
Celkem příjemný příběh, ale něco důležitého mi tam chybělo. ;) Nemusela bych to číst podruhé. :)
Příběh mě vůbec nezaujal, chvílema jsem i přeskakovala stránky abych vůbec dočetla.
O chlup lepší než Hřísné myšlenky, ale od Medeiros mám jiné oblíbence. :) Přesto na nenáročné odpoledne je dostačující. :)
Krásný příběh, akorát mi tam trošku vadil ten velký věkový rozdíl. Nedokážu si představit, že bych ve svých 20 letech měla něco se čtyřicátníkem. ;)
Nic moc, líbilo se mi akorát posledních 15 stránek, kterých strávila Andrea s Vojtou.;) jinak to bylo celkem o ničem.
Kniha mě moc nezaujala, něco mi tam chybělo, nemělo to jiskru, ale proti nudě by snad šla.;)