Dračí nevěsta přehled
Jo Beverley
Anglie 1816. Con Somerford se po jedenácti letech vrací domů, aby převzal dědičný titul hraběte z Wyvernu a ujal se povinností s tím souvisejících. Hned na bělostných útesech Doveru se setkává s dívkou, která kdysi necitelně odmrštila jeho lásku - a nyní před ním stojí s nabitou pistolí v ruce… Susan Kerslakeová je dcerou velitele pašerácké bandy a nedávno se nechala najmout jako hospodyně v Conově domácnosti. Je to pro ni sice ponižující práce, ale Susan ji přijala kvůli pověstem o zlatě, které je údajně skryto v útrobách starého šlechtického sídla… Nádherné chvíle, které spolu kdysi prožili, byly zničeny mladickou naivitou a nerozvážností. Léta strávená ve válce udělala z Cona tvrdého muže, zatímco Susan vykvetla v krásnou a moudrou ženu. Dokáží tentokrát zvládnout osudovou přitažlivost, která přichází jen jednou – a v jejich případě dvakrát – za život?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2002 , DominoOriginální název:
The Dragon's Bride, 2001
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dračí nevěsta. Přihlašte se a napište ho.
Docela zajímavý příběh. Ale ako i u předchozích dílů, hodně zbytečných slov - působilo to rušivě, nedokázala jsem se plně začist. O 1 či 2 kapitoly méně a kniha by byla skvělá - Někdy miň znamená víc.
Hezká romance s příčetnými hlavními hrdiny okořeněná trochou toho pašování. Con a Susan k sobě prostě patří. :-)
Jediné, co mě v knížce trochu rušilo, bylo používání slov "tady" nebo "tu" místo příslovce "sem": Závěsy na oknech byly roztažené, takže tu dopadalo dostatek světla.
Kniha Dračí nevěsta v seznamech
Anglie 19. století první láska historické romance láska z dětství
2007 | Smluvený sňatek |
2004 | Nespoutaná dáma |
2002 | Černý markýz |
2005 | Hříšná dáma |
2005 | Pokušení |
Příběh se mi moc líbil, byla to příjemná změna od předchozích dílů z této série. Pašeráci, šílený úchylný hrabě, všechny hlavní postavy sympatické...
Lady Anny mi bylo líto, by si zasloužila svůj vlastní příběh (jestli autorka ještě nenapsala).