lily_maleckova komentáře u knih
Tato série bude moje guilty pleasure ️
Ačkoliv to čtení určené pro mladší čtenářky, já si u něj odpočinu a čtení si velmi užiju!
Další fajn díl ️ tuto sérii mám ráda, je to pro mě oddechové čtení, u kterého si odpočinu a stránky mi rychle mizí pod rukama.
Přečteno za dva dny, čtivá a milá kniha. Že začátku mi přišla taková zvláštní, jiná. Řešilo se tam zajímavé téma, v YA ne moc obvyklé. Za mě pěkná průměrná kniha ❤️
Stejně skvělé, naučné a motivační jako první díl ❤️ opět moc doporučuji!
Skvělá oddechovka! Knihu jsem si půjčila k knihovně a neměla jsem od ní velká očekávání. Moc dobře se mi četla a stránky rychle mizely. Některé části a hlášky mě velmi pobavily????❤️
Žádné veledílo to není, ale já jsem si knihu užila a sáhnu po ostatních dílech ze série ❤️
S Becky Albertalli nemám úplně kladný vztah, její knihy nejsou úplně můj styl (a ne z důvodu, že autorka píše o LGBT). Nejvíce se mi líbila její kniha Podělaným navrch :) Simon ani Leaha nejsou úplně můj šálek.
Mám moc ráda citáty a tyto o lásce byly velmi hezké :)
Pro fanoušky nutnost ❤️ kniha byla moc fajn, člověk se dozvěděl spoustu zajímavosti, jak o kouzelném světě, tak o tom mudlovském ❤️
Kniha je asi pro mladší, ale já jsem si ji moc užila a doporučuju!
4/5⭐
Tahle kniha byla rozhodně zajímavá, bohužel mi ale moc nesedla :/ hlavní hrdinové mi nepřirostli k srdci, byli zvláštní, nerozuměla jsem, proč dělají věci, které dělají. Kniha se ale dobře a rychle četla a bylo tam pár pěkných myšlenek ????
Za mě průměr, 3/5⭐, nelituju, že jsem si knihu přečetla, bylo to zas něco trochu jiného :)
Výborná vzpomínka na dětství! Pro malé slečny ideální ❤️
Selekci jsem četla a celá série se mi moc líbila. Na tuto knihu jsem se těšila, ačkoliv jsem neočekávala druhou Selekci.
Autorka umí skvěle a čtivě psát, proto se kniha čte lehce a rychle :) kniha se mi líbila a ikdyž jsem čekala něco trochu jiného, určitě mě nezklamala :)
Kniha se mi líbila :) tématem je poměrně originální, velmi čtivá a taky trošku zvláštní (není myšleno negativně).
Malým minuskem pro mě byla náladovost a proměnlivost hlavní hrdinky. Konec se mi líbil, celkově jsem si knihu užila ❤️ 4⭐/5⭐ a doporučuji!
Vážně zajímavá a dobře napsaná kniha. Líbila se mi hlavní hrdinka a hlavní postavy, svět je dobře vymyšlený. Doporučuju :)
Moc hezká knížka! :) samozřejmě, nebylo to nic originálního a konec knížky jsem předpokládala. Ale moc se mi líbil styl psaní autorky, bylo to vtipné❤️ na knížce mi přišlo originální, že ji vyprávěla Láska, to bylo fajn. A taky mi přijde, že většina romantických knih má jako hlavní hrdinku ženu, takže to byla příjemná změna :)
Moc pěkná knížka, kde je spoustu roztomilých a vtipných momentů!????
Ke knížce jsem měla i nějaké připomínky, protože odečítám jednu hvězdičku