lily_maleckova komentáře u knih
O téhle knížce jsem prostřednictvím sociálních sítí od různých čtenářů slyšela, že tahle knížka byla zklamáním a celkově, že je mnohem horší než autorčiny ostatní knihy.
Nevím, jestli to bylo tím, že jsem kvůli těmto hodnocením od knihy moc neočekávala, každopádně knížka sem I hrozně moc líbila, byla parádní stejně jako ostatní autorčiny knížky! :) ❤️
Můžu jen doporučit!
Další skvělá knížka od autorky! :) pokud se vám líbily autorčiny další knížky, tak si myslím, že I tato vás okouzlí ❤️ asi to není nic nového a originálního, ale kniha se čte sama a je skvělé oddychová
Moc krásná kniha! Strašně mi sedly povídky a to jak má každý autor svůj vlastní styl psaní a téma. Některé povídky byly skvělé, jiné slabší, ale celkově určitě doporučuji! :)
Moc pěkná knížka, roztomilá milostná linka ❤️ za mě lepší než Simon:)
Skvělý závěr celé série! Sice skončila tak, jak jsme asi všichni čekali, ale moc se mi to líbilo. Doporučuju :)
Autor vymyslel skvělý svět, za mě to byla úžasná kniha???????? autor píše hrozně čtivě, nemůžu se dočkat posledního dílu
Neuvěřitelně silný příběh, který byl napsán v neuvěřitelné době. Všem doporučuji
Skvělá kniha, četla jsem i autorčinu sérii Drahokamy, která byla taky úžasná!
Moc skvělá kniha! Autor je vtipný a celkově mi to moc sedělo! Jen tak dál, Kovy! ☺️
Kniha se mi líbila, ale podle anotace jsem čekala víc, proto dávám "pouhé" tři hvězdy :)