Lindulinek Lindulinek komentáře u knih

Noc předtím Noc předtím Lisa Jackson

Dobrá kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem. Opět zajímavé rozuzlení celé zápletky. Možná by bylo zajímavé více nahlédnout do myšlení vraha, podrobněji rozebrat...proč vlastně ?

14.11.2014 4 z 5

Pentagram Pentagram Jo Nesbø

Kniha po obsahové stránce super, zápletka bezvadná a závěrečné vysvětlení nemá chybu. Jednu hvězdičku odebírám za hlavního hrdinu, na kterého si nemohu zatím zvyknout a jehož chování a povaha mi vadí :-)

14.03.2014 4 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Poslední díl jsem přečetla spíše z donucení. Rychlejší by bylo kouknout na film. Kniha psaná dobře, ale pro mě nezajímavé téma. První díl byl pecka, ale další dva už pro mě měly moc složitý děj.

04.02.2014 3 z 5

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Skvěle napsaná kniha a odhalení vraha dle mého překvapivé. Všem, kdo má rád kvalitní detektivky, doporučuji.

05.01.2014 5 z 5

Nechtěj nic vědět Nechtěj nic vědět Lisa Jackson

Skvěle napsaná kniha. Jen některé kapitoly byly hodně dlouhé a popisné na můj vkus. Ale rozuzlení na posledních pár stranách fantastické! Kniha se mi moc líbila.

31.12.2013 5 z 5

Jumaroro Jumaroro Sylva Lauerová

Zajímavá kniha. Fantastické popsání děje i okolí. Závěr mi vzal dech.

01.11.2013 4 z 5

Špaček v porcelánu Aneb etiketa, vole! Špaček v porcelánu Aneb etiketa, vole! Ladislav Špaček

Zábavnou formou vysvětlena pravidla etikety. Mohlo by zaujmout i mladší generaci, které tato pravidla už mnoho neříkají. Doporučuji rodičům.

10.09.2013 3 z 5

Hypnotizér Hypnotizér Lars Kepler

Skvěle napsaná kniha. Nemohla jsem se odtrhnout. Těším se na Svědkyni ohně a Paganiniho smlouvu.

10.09.2013 5 z 5

Těla na prodej Těla na prodej Martina Cole

Dobře napsaná kniha, stojí za přečtení, některé pasáže jsou bohužel stejně natahované jako u Maniaka.

10.09.2013 3 z 5