Lioncz24 Lioncz24 komentáře u knih

Neodpovídej Neodpovídej Lucie Bechynková

Lucka je česká spisovatelka, která má ráda krimipříběhy, které se odehrávají v České Republice

Nikdy nevěřte neznámé osobě, kterou znáte pouze na internetu. Ověřte si nejprve fotku a pak pište zprávy

Bylo to čtivé
Postavy byli uvěřitelné jsem si připadal jako kdyby jsem je znal
Atmosféra byla taky dobrá
Chemie mezi detektivem a jeho asistentem byla až tak dobrá že jsem se musel smát když dostali prostor

19.11.2024 4 z 5

Dům tajemných stínů Dům tajemných stínů Darcy Coates

Moje první a určitě ne poslední kniha od Darcy Coates
Začalo to jako nevinná pohádka, a pak se z toho stal horor nejprve v sídle Nortwoodu a poté v Kensingtonu
Bylo napínavé a zajímavé čtení. Spisovatelka popisuje fakt dobře atmosféru, která nahání husí kůži

12.04.2024 4 z 5

Šílená Max Šílená Max Brenna Yovanoff

(SPOILER) Seriál znám sice nemám doma první ani druhý díl tak jsem začal číst trojku
Šílená Max je holka která má složitý život. Její máma se rozvedla s otcem a přestěhovala se i s Max, která nechce opustit otce do Hawkinsu. Získala nevlastního bráchu Billa, který nenávidí svého otce. Max nastupuje do školy kde ji ostatní žáci ignorují. Jediná skupinka kdo ji neignorují jsou Lucas Dustin Mike a Will. Jenomže Will má v mozku stínového netvora a dělá z ní loutku

31.01.2024 4 z 5

Stín noci Stín noci Deborah Harkness

V této knize bylo pomálu akce.
Cestujeme do minulosti roku 1590 aby Diana se naučila tkát nitky a aby nelezli ztracený svazek č. 782 po čem prahnou všechny bytosti

Bylo to čtení náročné a zajímavé. Na konci mě ukápla malá slza.

15.06.2023 4 z 5

Květy smrti Květy smrti Jill Johnson

Je to prazvláštní detektivka
Kapitoly jsou svižné
1.5 jsem začal číst a 6.5 jsem skončil
Sledujeme podivnou Profesorku, která se zabývá toxikologie botaniky. Byla sobota odpoledne uvidí z dalekohledu konflikt mezi mužem a ženu. A ten konflikt ovlivní její každoděnení rutinu

07.05.2023 3 z 5

Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

(SPOILER) Byla to jízda od první stránky až do konce. Moc se mi to líbilo a už se těším na druhý díl.

Svět Lovců stínů je pod naším světem. Mají nás chránit před démony

11.04.2023 5 z 5

Čas čarodějnic Čas čarodějnic Deborah Harkness

(SPOILER) Začal jsem to číst 25.2 2023 a dne 1.4. 2023 jsem to konečně dočetl
Začátek knihy byl pomalý ale po 100 stránce se to rozjíždělo. Tato kniha je romantická fantasy (43 kapitoly) jsou tady čtyři bytosti: 1- lidé, 2- upíry, 3- čarodějnice a 4- démony.
Historička jménem Diana Bishopová, která je doktorkou na Oxfordu, kde si vyžádá Ashmolův svazek č. 728. Který byl začarovaný a ona tu kletbu jako jediná zlomila a pak se dějí věci. Svazek ucítí upír Matthew de Claimont, který chce získat za každou cenu ten svazek č. 728. Ashmolův svazek č. 728 chtějí získat i různé bytosti

01.04.2023 5 z 5

Křižovatky Křižovatky Wm. Paul Young (p)

24.2 čas 16:16 jsem přečetl tuhle knihu
Je to kniha hodně na přemyšlený. Je život cennější něž smrt. Občas jsem se pousmál.
V kostele byla velká legrace to ano. Ke konci už padla slza a přemýšlím o této knize

24.02.2023 4 z 5

Vlk a lev Vlk a lev Christelle Chatel

Tuhle knihu nemám ani 24 hodin a už je to přečtení
Knihu jsem musel mít, protože mám rád lvi i vlci.
Bylo to moc krátký ale zážitek mám velký.
Krásné čtení na konci jsem měl radost a ukápla slza
Mě rozbrečí každá maličkost

25.12.2022 5 z 5

Cela smrti Cela smrti John Grisham

Moje první kniha od této autora a musím říct že mě to mile překvapilo.
Čte se to velice dobře jsem se nemohl odtrnout jak to bylo napínavé

Smutná a drsná rodina Cayhallovi

Knihu bych doporučil pro lidi kteří mají 18+ let

23.12.2022 5 z 5

Kateřina Aragonská: Pravá královna Kateřina Aragonská: Pravá královna Alison Weir

V této knize najdete lásku, nenávist, faleš, přetvářky, hněv, smutek, intriky
Spisovatelka dobře popisuje 16. století, historicky přesný.
První manželka Jindřicha VIII přečtena

07.10.2022 5 z 5

Frame-Up: Zločiny podle komiksu Frame-Up: Zločiny podle komiksu Meghan Scott Molin

Měl jsem problém se vcítit do MG, jelikož jsem chlap. Jo zápletka o drogovém vyšetření byla fajn. Trocha akce trocha romantiky s trochou zábavy

23.05.2022 4 z 5

Black Mantova pomsta Black Mantova pomsta Dan Abnett

Druhý pokračování je skvělé napsáno. Třetí strana vyprovokovalo válku mezi Atlantidou a Spojeními Státem Amerikou. Black Manta vůdce N.E.M.O (třetí strana) chce za každou cenu zničit Artura (Aquamena) ale to se mu nepovedlo. Když umřel Black Manta to ale neznamená konec N.E.M.O.

15.02.2022 5 z 5

New Warriors New Warriors Tom DeFalco

Nejhorší komiks co jsem kdy četl. Nic tam nedávalo hlavu ani patu. Jedině co ten komiks aspoň málo zachrání tak ten boj Juggernautovi s Thorem ten sešit se mi líbil ale jakmile se objevily na scénu New Warriors tak to šlo z kopce dolů až na samotný dno

07.02.2022 2 z 5

Wolverine: Zrození Wolverine: Zrození Paul Jenkins

Já bych tomu opravdu chci dát pět hvězdiček ale to nejde. Příběh je ok ale ty drápy jsou hrozné vůbec nevychází mezi prsty.
Barva se k tomu hodí tak napůl

06.08.2021 4 z 5

Občanská válka Občanská válka Mark Millar

Válka dvou stran na jedné straně stojí Iron Man, který spolupracuje se S.H.I.L.D.U. a na té druhé straně stojí Captain Amerika, který chce mít svobodu i pro ostatní superhrdinové

Nejlepší komiks co jsem kdy četl fakt zcela upřímně, proto jsem dal všechny hvězdiček :-)

08.06.2021 5 z 5

Smrt Jean DeWolffové Smrt Jean DeWolffové Peter David

Nejlepší komiks co jsem kdy četl. Miluji Spider-mana.
Druhá polovina 80let. 20 století byla v té době na vrcholu komiksů. Tato kniha má sice retro malbu ale mě to vůbec nevadilo ba naopak.
Hřešil jsem

02.11.2020 5 z 5

Severská mytologie Severská mytologie Neil Gaiman

Jelikož miluji severskou mytologie tak jsem byl velmi spokojený. Tato kniha má několik povídek, některý byli veselé jindy byli smutné. Doporučuji všem kdo mají rády sever.

11.10.2020 5 z 5

Království lhářů Království lhářů Nick Martell

Pravda se skrývá za lží
Každá kapitola má svůj název
Na Vánoce dostanu pokračování a těším se na to
Atmosféra byla dobrá ne výborná jenom dobrá

19.12.2024 3.5 z 5

Umění smrti Umění smrti David Fennell

Vrah který dělá vlastní výstavu s mrtvolami na Trafalgalském náměstí

Má to vyřešit detektivka Archerová, která se stává hlavní hvězdou

Dokáže to vyřešit to si musíte přečíst sami

19.11.2024 4 z 5