Neodpovídej přehled

Neodpovídej https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/521684/bmid_neodpovidej-yHi-521684.jpeg 3 244 244

Debutový detektivní román od zakladatelky podcastového fenoménu Opravdové zločiny Ve spletitých pavučinách virtuálního světa se pohybuje přitažlivý muž, který vstupuje do života mladých žen. Když má ale dojít k osobnímu setkání, nikdy se na schůzce neobjeví. Je možné, že to nějak souvisí s vraždou, která tak otřásla Prahou? To musí zjistit policista Marek Tengler. Ten už za svou kariéru zažil ledacos, ale teď je čas proti němu. Zdá se totiž, že pachatel si vyhlíží další oběť Svět online seznamek a sociálních sítí otevírá své brány – a toho, kdo jimi projde, může pohltit navždy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neodpovídej. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (70)

Michaela91
20.05.2024 1 z 5

(SPOILER) Já opravdu nevím co si mám myslet. Koupila jsem si knihu a myslela jsem si, že když autorka žije podcastem o zločinech že to bude pecka. Pro mě opak byl pravdou. Řádkování do odstavců se dost blbě četlo, taky mi vadilo, že do 130 strany bylo 20 kapitol a dalších asi 150 stran byla kapitola jen jedna. Proooč? Vraha uhádnout nešlo, a milostná scéna detektiva na konci byla úplně zbytečná. Pobavila jsem se i nad poznámkou, že jedna z žen šla dělat rozhovor s autorkou krimi podcastu, za mě taky zbytečná poznámka autorky. trišku čechrání peří. Čekala jsem víc, už se do jejích knih pouštět asi nebudu.

MartinkaSl
08.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Příběh byl velice čtivý, měl svižné rozhovory, líbily se mi postavy detektivů i postava Zuzany. Kniha má krásný obal i ilustrace.
Bohužel, jak už bylo zmíněno, v knize chyběl princip detektivky, a to, že vrah se vždy objeví v celém příběhu, nikoliv jen na konci.
Nicméně ani to mi ve výsledku nevadilo a kniha se mi líbila. Lucku mám moc ráda a líbilo se mi, že je svým způsobem v knize i její podpis.


ailleen
03.05.2024 3 z 5

(SPOILER) SPOILER Čtivost knížky skvělá. Ale ke konci knihy jsem byla zklamaná. Autorka evidentně neví nic o psaní detektivek a že i tento žánr má určitá pravidla. Koukali jste někdy na Hříchy pro pátera Knoxe? Jedno z pravidel je, že vrah se musí objevit někde v příběhu a ne poprvé až na posledních 10 stranách. Takhle je víc jak půlka knihy a budované napětí, které nakonec k ničemu nevede úplně zbytečné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neodpovídej v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených321x
ve Čtenářské výzvě102x
v Doporučených9x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst109x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech3x