Ženy zločinu přehled
Lucie Bechynková
Smrtelně nebezpečné ženy a jejich krvavé stopy v historii. Zločin má i ženskou tvář – a nikdo to neví lépe než Lucie Bechynková, zločinožroutka a spoluzakladatelka oceňovaného podcastu Opravdové zločiny. Čeho všeho jsou ženy schopny? Co je k mnohdy brutálním činům vede? A jak vypadá osobní i pracovní život policistky, soudní psycholožky nebo ředitelky věznice? Poznejte téma zločinu z opomíjeného úhlu pohledu! Zjistíte, že trestné činy spáchané ženami se co do temnoty a krutosti vyrovnají i nechvalně proslulým vrahům.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ženy zločinu. Přihlašte se a napište ho.
Knihy od Lucky mám ráda, jsem fanouškem OZ, ale bohužel tahle za mě byla slabší. Nápad mít dva typy pohledů za mě super, z rozhovorů mi přišel přínosný bohužel pouze a jen ten poslední - nové informace, zajímavé názory apod. Ty předchozí rozhovory byly takové ploché a nezajímavé. Příběhy byly zajímavější, u toho posledního jsem se i zasmála :-)
Myslím, že kombinovat příběhy vražedkyň s rozhovory lidí z branže byl dobrý nápad. Kniha mě ale nijak zvlášť nebavila, což je asi tím, že jsem na ni náhodou narazila v knihovně, a protože jsem viděla pár dílů Opravdových zločinů, tak jsem si ji půjčila ze zvědavosti.
Do ráje, Království obávaných a další knižní novinky (35. týden)
27.08.2023
Kniha Ženy zločinu v seznamech
2022 | Vrah je v každém z nás |
2021 | Opravdové zločiny |
2023 | Neodpovídej |
2022 | Opravdové zločiny 2 |
2023 | Ženy zločinu |
Kniha se mi moc líbila.
Opravdu dobrý nápad na provedení.
Nejvíce mě zaujal poslední rozhovor s bývalou ředitelkou věznice.