Lka Lka komentáře u knih

Sběratel Sběratel John Fowles

Dle recenzí jsem se na knihu těšila, ale bohužel přišlo zklamání. Zhruba do půlky mě to bavilo, pak jsem se musela nutit do čtení a ke konci už jsem knihu nemohla odložit.

02.02.2020 3 z 5

Sněhová sestřička Sněhová sestřička Maja Lunde

Audio :

Asi jsem od knihy čekala něco jiného. Nebylo to úplně špatné, ale celkově na mě příběh působil poněkud ponuře. Dětem bych ji asi nedoporučila. Možná kdybych knihu četla, tak budu mít jiný názor, ale poslech na mě bohužel takhle působil.

01.02.2020 3 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Opět moc hezká kniha, čtivá.

16.01.2020 5 z 5

Aťa a František Aťa a František Marie Tippmannová

Tak jsem se vrátila do dětských let. Moc hezká kniha pro děti. Z dětství byla moje nejoblíbenější kniha této spisovatelky - Duli. Díky výzvě jsem si přečetla další knihu této spisovatelky.

04.01.2020 5 z 5

Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

Tak super kniha, zasmála jsem se. Samozřejmě jsem se v ní viděla, asi jako hodně z nás...

02.01.2020 5 z 5

Už nikdy to nebude jako dřív Už nikdy to nebude jako dřív Brigitte Blobel

Pěkná kniha spíše pro dívky. Ale občas si potřebuji přečíst nějakou milou oddychovku.

02.01.2020 4 z 5

Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Tak to byl velmi silný a dojemný příběh. Bohužel pro mne hodně bolestný. Strašně trpím, když vidím co někteří lidé dokažou. Těmto lidem bych přála, aby se jim toto stalo taky.
Já sama mám už druhého yorkšíra. Toho prvního jsem měla 15,5 let když zemřel. Už to budou pomalu 3 roky co odešel a pořád to hodně bolí a nemůžu se s tím smířit.

27.12.2019 5 z 5

Jediný muž Jediný muž Andrew Gross

audio :

Na toto téma jsem už přečetla několik knih. Ale tohle byl pro mě silný zážitek. Svůj podíl má i ozvučení v audioknize. Měla jsem takový svíravý pocit v žaludku, trnula jsem hrůzou, zda to ve zdraví přežijou..Napínavé od začátku až do konce. Tuhle knihu určitě doporučuji všem, co mají rádi tuto tématiku.

25.12.2019 5 z 5

Příběh věrné kočky Příběh věrné kočky Jaroslava Hofmanová

Krátké povídky o zvířátkách. Možná by ty povídky mohly být o něco delší, propracovanější. Ale pro pobavení a zasmání to bylo milé.

23.12.2019 3 z 5

Vánoční překvapení Vánoční překvapení Daisy Bell

Moc krásný vánoční příběh. Miluju tyhle příběhy, které pohladí po duši, zlepší náladu i když ukapne slzička při čtení. Tato kniha si určitě zaslouží místo v knihovně.

19.12.2019 5 z 5

Charlie - kotě, které zachránilo život Charlie - kotě, které zachránilo život Sheila Norton

Další pokračování příběhu. Moc se mi líbil i tento příběh, i když už dávno nejsem náctiletá :) .
Tyto příběhy prostě miluju. Pohladí po duši a i když máte špatnou náladu, tak po přečtení je Vám krásně.

04.12.2019 5 z 5

Oliver - Kocour, který zachránil Vánoce Oliver - Kocour, který zachránil Vánoce Sheila Norton

Krásná kniha, která pohladí po duši. Hlavně teď v období před vánocemi. Tuto knihu vřele doporučuji všem, nejen dětem, ale i dospělým.

13.11.2019 5 z 5

Šťastní lidé čtou a pijou kávu Šťastní lidé čtou a pijou kávu Agnès Martin-Lugand

Audio :
Poslech knihy se mi líbil. Příběh byl jednoduchý, předvídatelný, prostě oddechovka.
Taky se přikláním k názoru, že název knihy moc nesedí. A závěr knihy...no uvidíme, jaké bude pokračování.

11.11.2019 3 z 5

Tiché roky Tiché roky Alena Mornštajnová

Audio :

Toto byla moje čtvrtá kniha od autorky, jen tuto jsem si poslechla jako audio. Můžu říct, výborný poslech. Kniha byla dojemná, krásná i smutná. Trochu v jiném podání než předešlé knihy, ale o to mě to bavilo víc. Jen mě trochu mrzí konec, ráda bych se dozvěděla víc. Na reakci otce a jak to bylo s nima dál...
Knihu určitě doporučuji.

03.11.2019 5 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Audio :

Zajímavý námět. Kniha byla napínavá i poslech v podání Lucie Juřičkové byl skvělý.
Knihu bych určitě doporučila.

03.11.2019 4 z 5

Zlámané kosti Zlámané kosti Angela Marsons

Další skvělá kniha o Kim Stoneové...už se těším na další...

28.10.2019 5 z 5

La Loba La Loba Alan Russell

Audio :
Výborné podání Martina Preisse. Tohle byl asi můj zatím nejlepší zážitek z audioknihy.
Kniha výborná, napínavá a konec překvapující.

20.10.2019 5 z 5

Ač nevidím, vnímám Ač nevidím, vnímám Věra Řeháčková

Krásný dojemný příběh, bohužel reálný... Klobouk dolů, jak se Hanka se vším poprala...

12.10.2019 4 z 5

Píseň zítřka Píseň zítřka Alice Peterson

Nejdřív jsem četla na toto téma knihu Pět kroků od sebe. V komentářích jsem dosala doporučení na tuto knihu a že je ještě lepší. A je to pravda. Moc krásná dojemná kniha, která opravdu vezme za srdce.

02.10.2019 5 z 5

Mámin seznam Mámin seznam John St. Greene

Audio :
Asi to nebyl úplně můj šálek kávy. Je určitě těžké vyrovnat se ze ztrátou milované osoby, naučit se žít dál a hlavně vychovávat syny...Ale já v knize potřebuju trochu napětí, nějaký zvrat...

29.09.2019 3 z 5