luba2532 luba2532 komentáře u knih

Tao peněz Tao peněz Walter Lübeck

zajímavá knížečka o penězích, jiný pohled

20.12.2024

Gnóza -Tajné kresťanské učenie Gnóza -Tajné kresťanské učenie Tau Malachi

Skvělé poučení o vědomí, nepřijde mi jako náboženské, spíš vzdělávací, pro toho, koho zajímá vývoj vědomí. Praktický návod na zvýšení vibrací osobních i pro lidstvo, toto je propojené neoddělitelně. Mnohem víc, než si uvědomujeme.

18.12.2024

Odpovědi z ticha Odpovědi z ticha Jeffrey Chappel

Za mně super, našla jsem odpovědi i inspiraci jak se zachovat v různých situacích, které život přináší. Jak být nad věcí, co, když se nedaří, jak si přejeme. Krása, děkuji.

13.10.2024

Od smrti k nesmrtelnosti Od smrti k nesmrtelnosti Osho

Přednášky, odpovědi na otázky z r.1985, prostě Osho

29.09.2024

Marie Magdalena, svatá nevěsta Marie Magdalena, svatá nevěsta Tau Malachi

Pravdivé svědectví o Marii Magdaleně, Duchu a pravé duchovnosti. Nejedná se o náboženství. Pro mně velmi inspirující.

28.09.2024 5 z 5

Výroba šperků z modelovacího stříbra Výroba šperků z modelovacího stříbra Sue Heaser

Výpravná publikace, návody krok za krokem výroby šperků, barevné fotografie.

07.08.2024

Drahokamy Drahokamy kolektiv autorů

Jedná se o obrazový atlas, kameny jsou krásně vyfoceny a popsány spíše heslovitě na rychlou orientaci. Podle fotografií je bezpečně poznáte.

28.07.2024

Učedníkem rabína Ježíše Učedníkem rabína Ježíše Lois Tverberg

Pěkné pátraní spíš v našem nitru, než historické hodnocení. Nejsem věřící, jsem duchovní člověk, to je velký rozdíl. Inspirativní spojování věřících katolíků a židů je velmi záslužné. Kniha se mi líbí.

13.07.2024

Ovlivňování reality 11 - Osvobozujeme vnímání Ovlivňování reality 11 - Osvobozujeme vnímání Vadim Zeland

Za mně super, krásně řečeno, proč a jak. Kdo chce něco změnit - skvělý návod, taky třeba přemýšlet. Nic netlačí, podává informace. Ostatně, jako v ostatních dílech.

30.06.2024

Uroboros Uroboros Romana Vaverová

Všechno pohromadě...Atlantída, kněží, Egypt, Sumer...za mně tak za 3...

28.06.2024

Ovlivňování reality 10 - Osvobozujeme vědomí Ovlivňování reality 10 - Osvobozujeme vědomí Vadim Zeland

Za mně super, mám ráda tyto informace, zařaďuji do svého života to, co se mnou
rezonuje, děkuji za tuto možnost.

10.06.2024

Stigmatisace Stigmatisace Karel Weinfurter

Zasvěceně vysvětleno, co jsou stigmatizace, jak se objevují, taky příklady komu se děly a proč je lidé skrývají. Za mně perfektní, děkuji. Mám ráda pana Weinfurtera

01.06.2024

No Filter No Filter Pavlína Pořízková

noo, také jsem se dost nudila....

31.05.2024

Vypěstuj si nové tělo Vypěstuj si nové tělo Alberto Villoldo

Inspirativní kniha o zdraví z celkového pohledu, Albertovi věřím, dostal se z nemoci vlastním přičiněním, ví o čem píše. Podává vysvětlení, proč je to tak, to mi vyhovuje, můžu si o tom přemýšlet a udělat jak mi to vyhovuje, děkuji.

31.05.2024

Probuďte svého vnitřního šamana Probuďte svého vnitřního šamana Marcela Lobos

Krásná kniha o Cestě Ženy, promlouvá mi z duše. Autorka se dělí o kus svého života, ukazuje, že moudrost nacházíme každý po své cestě, sdílení povzbuzuje a ukazuje, že ne vždy je vše zalité sluncem, potřebujeme projít tmou, aby jsme poznali světlo, ve tmě se rodí nové, i semínko klíčí v tmavé, vlhké zemi, dítě se taky vyvíjí v tmavé, teplé děloze, než přijde na svět. A tak to je...

26.05.2024

Jak ovládnout svoje sny a Jak se stát jasnovidcem Jak ovládnout svoje sny a Jak se stát jasnovidcem Jozef Kičin

Maličká knížečka s návody, a varováním. Varování je třeba vzít do úvahy.
S okultismem si neradno zahrávat.

23.05.2024

Jak bádati ve spiritualismu Jak bádati ve spiritualismu Karel Weinfurter

Kniha uvádí praktický návod k bádání ve spiritualismu, uvádí postupy a varuje před sobeckým přístupem a zvědavostí. Rady bych brala velice vážně, pokud vás zajímá toto téma.

04.05.2024 5 z 5

Pyramidy Anunnaků a cesta k nesmrtelnosti Pyramidy Anunnaků a cesta k nesmrtelnosti Zecharia Sitchin

Pro mně nový pohled historie Země...zajímavé, fascinující.

22.04.2024

Stvoření světa - Zachraň svět kolem sebe Stvoření světa - Zachraň svět kolem sebe Arkadij Petrov

Kniha není pro každého - kdo porozumí, pochopí...Za mně super, napsané, co cítím a nedokážu popsat - taky by mně mohli označit za blázna...
Nové způsoby léčení a evoluce lidstva, zajímavé a za mně výborné, každý koriguje sebe a svůj život, jak chce.

21.04.2024

Sarkander - historická freska Sarkander - historická freska Zdeněk Vyhlídal

Zajímavě napsané, dobře se čte.

20.04.2024