luba2532 luba2532 komentáře u knih

Devět vln stvoření: Kvantová fyzika, holografická evoluce a osud lidstva Devět vln stvoření: Kvantová fyzika, holografická evoluce a osud lidstva Carl Johan Calleman

Zajímavá teorie o vzniku světa od vědce, biologa, docela to sedí....a vychází

03.04.2022

Odkaz pravěkých žen Odkaz pravěkých žen Jan Padych

Zajímavé shrnutí od počátku lidských dějin, které zatím dokážeme vystopovat, jak se postupně měnilo společenství matriarchátu v patriarchát. Nevnímám to jako autoritativní podávání informací, spíš námět k přemýšlení, což mně velice vyhovuje. Zajímavé, že o ženském světě píše muž.

20.03.2022 5 z 5

Tajemství Potály Tajemství Potály Yohannés C. Na Douma

Mám ráda knihy o Tibetu, tato popisuje osobní Cestu a mystické zážitky v Potále a cestu tam a zpět. Kniha se mi líbila.

22.02.2022

Madlen Madlen Helena Elvína Dostálová

Velmi zajímavý pohled na ženskou intuici a vnitřní propojení se Životem,není pro každého...

01.01.2022

Další osudy Popelky po svatbě Další osudy Popelky po svatbě Jan Bílý

Pro mně zajímavé, jiný pohled a opravdu výstupy z nevědomí, pro toho, kdo porozumí.

13.11.2021

Rande s gurmánkou v české kuchyni Rande s gurmánkou v české kuchyni Šárka Škachová

Spoustu receptů i fotek, pěkně popsané

05.09.2021

Téměř zapomenutý den Téměř zapomenutý den Mark A. Finley

Pojednání o svěcení soboty, proč a jak to, že dnem odpočinku je neděle.... kdy byla nařízena a proč

04.09.2021 5 z 5

Příběh Mariánského sloupu Příběh Mariánského sloupu David Černý

Moc pěkný příběh

24.08.2021

Oheň v srdci Oheň v srdci Kyriacos C. Markides

Druhý díl pokračuje v líčení zajímavých metod léčení, jsem nadšenec tohoto druhu poznání a tak mně kniha moc bavila, některé pasáže jsem musela z důvodu pochopení číst opakovaně. Za mně super čtení.

17.08.2021

Osho, Indie a já Osho, Indie a já Jack Allanach

Úžasná kniha o životě v komunitě, které založil Osho, hluboké myšlenky pravdy, kniha se mi moc líbila

22.05.2021

Co nám šeptá oceán Co nám šeptá oceán Sergio Bambarén

Přemýšlivá knížka o hlubokých pravdách lidského života, zamyšlení o lásce, svobodě a strachu.

16.05.2021

Vnitřní svět mistrů: Život a učení mistrů východu II Vnitřní svět mistrů: Život a učení mistrů východu II Baird Spalding

Kniha není pro každého, je pro ty kdo rozumí. Za mně - skvělé, dokonalé, pomohla mi pochopit.

16.05.2021

So long, Marianne - Příběh životní lásky Leonarda Cohena So long, Marianne - Příběh životní lásky Leonarda Cohena Kari Hesthamar

Kniha se mi líbila,je o životě Marianne,do kterého vstoupil Leonard, když byli oba mladí

15.05.2021

Kdyby zdi promluvily Kdyby zdi promluvily Debí Áśápúrná

Pěkné, čtivé příběhy k zamyšlení z prostředí Bengálska, z venkova. Jak se tam žije, myslí moc se mi knížka líbila.

05.05.2021

O lidské a božské přirozenosti O lidské a božské přirozenosti Omraam Mikhaël Aivanhov

Knížka pojednáva o dvou personách v člověku, dvou přirozenostech, jak se projevují, jak je můžeme poznat a jak se skrze tyto vyvíjet ať nahoru, nebo opačným směrem. Mám ráda tyto vysvětlení, jsou velice srozumitelné, i když úplně se vším nesouhlasím.

24.04.2021 5 z 5

Strom poznání dobrého i zlého Strom poznání dobrého i zlého Omraam Mikhaël Aivanhov

Mně se kniha líbila, psané velmi srozumitelně.

18.04.2021

Člověk strůjcem svého osudu Člověk strůjcem svého osudu Omraam Mikhaël Aivanhov

Výborná knížka, osvětluje příčiny a následky našich životů srozumitelným způsobem. Ukazuje na příkladech, jak fungují Zákony Přírody.

17.04.2021

Ó Matko Lakšmí, dej mi dar! Ó Matko Lakšmí, dej mi dar! Hana Preinhaelterová

Moc pěkně zpracované domácí obětování většinou bohyním, co si ženy přály a jakým způsobem žádaly a uctívaly Bohyni a Matku. Taky je tu ukázáno, jaké bylo-možná pořád je, postavení žen v bengálské společnosti.

21.03.2021

Jak úspěšně řídit firmu Jak úspěšně řídit firmu Brian Tracy

Výborná příručka bez zbytečné omáčky, doporučuji

20.02.2021

Vikingové Vikingové J. M. Clements

krásná knížka se spoustou informací a obrázků

20.02.2021