luci33 komentáře u knih
Pěkný příběh, ale podprahově se mi zdálo, jako by tomu něco chybělo.. a zvrat mohl být trošku rafinovanější..
Chtěla jsem pohádku s pohádkovým koncem a vůbec mi nevadí, že by se to asi takhle nikdy nestalo.. mě se to četlo hezky
Z počátku měl příběh vtip, nápad i švih, zejména originální záměna bukanýra za najatý dárek k narozeninám mě pobavila. Jenže ze Serenity se z vtipné slečny stala uječená hysterka, která sváděla očima a mlátila pusou. Ještě, že to zachránili Morgan s Jackem, za jejich vtipné přestřelky a za začátek dávám 4 hvězdy.
(SPOILER) Po první povídce jsem měla špatnou náladu. Ona od všeho utekla, dvakrát... a on se šel omlouvat. Ale ty další tři už se povedly lépe.
Nebylo to špatné, ale přece - jen ty zásnuby byly trochu uspěchané a zápletka spíše hodně průhledná..
Trošku příliš dramatické, ale celkem hezky se to četlo.
Krásně napsané.. jen ten kůň na obálce je úplně mimo.. horal, ne jezdec..
Četla jsem jen Gabrielův anděl, nebylo to vyloženě špatné, ale nějak mě to nechytlo..
Ze začátku jsem měla pocit, že v tom absurdním začátku není žádný smysl a že jsem šlápla vedle, ale Charlottina vřelost, soucitnost i potřeštěnost mě dostaly.. Reed neměl šanci :-)
Mám moc ráda knihy této autorky, ale tahle mi úplně nesedla.. nebylo to ono..
Hlavní hrdina byl skvělý, ona mi nesedla, taková nějaká odtažitá, protivná.. jako by vůbec nevěděla co chce..
Bavila jsem se na naprosto vyfantazírované, nereálné svatbě :-)
(SPOILER) Max se mi líbil, Sáře jsem to nějak nevěřila a nesedlo mi focení během akce. Přišlo mi to moc našroubované.. jen aby byla změna a nebo mi to prostě nic neříká