Pirátova zajatkyně přehled
Sherrilyn Kenyon
Mořští Vlci série
< 2. díl
Při vyslovení toho jména tuhla každému krev v žilách. Morgan Drake alias Mořský vlk, postrach oceánu a nelítostný pirát, který jde neohroženě za splněním všech svých cílů. Sotva bychom našli člověka, který by se s ním chtěl osobně setkat Půvabná a odvážná Serenity Jamesová je v tomto ohledu výjimkou. V legendárním pirátovi spatřuje naději, jak se stát slovutnou novinářkou. Pracuje sice v redakci otcových novin, ale dobře ví, že je tam jen trpěna jako tatínkova holčička. Kdyby se jí tak podařilo napsat článek o hrůzyplném Mořském vlkovi, jistě by si vydobyla uznání, po němž tolik touží! Skutečnost je však úplně jiná než její krásné představy. Ani ve snu by ji nenapadlo, že se stane zajatkyní přitažlivého a nebezpečného piráta, jehož hrdinské činy tolik roznítily její fantazii. Snila sice o dobrodružství, to ano, ale netušila, že jej prožije ve vášnivém objetí Morgana Drakea a že pro něj bude ochotna riskovat svůj život, nevinnost i srdce.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , DominoOriginální název:
A Pirate of Her Own, 1999
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pirátova zajatkyně. Přihlašte se a napište ho.
Hledala jsem knihu o pirátech a narazila na tuto. Jelikož není moc dlouhá, tak jsem se dala do čtení a byla jsem strašně moc ráda, když to skončilo, jinak bych to odložila. V podstatě o ničem, žádné napětí ani překvapení, konec naprosto příšerný. Od autorky už nikdy nic číst neplánuji.
Tak tohle bylo opravdu povedené! Nádherný příběh, přečteno jedním dechem za jeden den. Knížku prostě nešlo dát z ruky.
Kniha Pirátova zajatkyně v seznamech
2005 | Pán touhy |
2008 | Kde je můj hrdina? |
2006 | Čas na lásku |
2014 | Milenec snů |
2006 | Noční rozkoše |
Z počátku měl příběh vtip, nápad i švih, zejména originální záměna bukanýra za najatý dárek k narozeninám mě pobavila. Jenže ze Serenity se z vtipné slečny stala uječená hysterka, která sváděla očima a mlátila pusou. Ještě, že to zachránili Morgan s Jackem, za jejich vtipné přestřelky a za začátek dávám 4 hvězdy.