lucie0134 komentáře u knih
Tak to byla jízda.
Krásný příběh, hrozně mě bavil a nepustil mě, musela jsem pořád číst a číst. Naposled mě kniha takhle chytla s názvem Na lovu. Ani se mi nechce číst 2ka. Jednička je krásně zakončená. Pro mě ideální. Víc takových knížek bez milostného trojúhelníku a tolik akce a napětí. Tuto knihu si musíte přečíst!!!
Úžasná pohádka. Vytáhla mě a nepustila. Jak už je tu mnohokrát řečeno. Je krásná doporučuji přečíst. Nenechte se oklamat, že je to "jen" pohádka. Je to krásný příběh. A autorka má pravdu. Není nic takového jako žít šťastně až do smrti. Je jenom život. Je na nás, aby byl šťastný.
Konečně jsem se do ní pustila. A jsem velmi ráda. Je krásná, lepší než film,bohužel nebo bohudík jsem měla tendenci srovnávat film a knihu. Kniha 100x lepší. Doporučuji!!
Bella v knize mi připomínala mě. Každý krok co dělala jsem chápala, ikdyž Charliemu bych odchod vysvětlila trochu citlivěji. Nicméně těším se na 2ku. Film podle mě stál za houby vůbec se mi nelíbila ta 2ka tak uvidíme jestli kniha bude lepší :)
Tato kniha mi z celé trilogie přišla nejlepší. Četla jsem ji v 15 když ji táta koupil mamině. Nesměla jsem ji číst, že je moc sprostá. Ale zakázané ovoce nejlíp chutná. Takže po tají když nebyli doma jsem rychle četla. A proto mi to přišlo tak dobrý. Anna ve filmu byla stejná jako jsem si představila ale Christian ne :D v knize byl lepší :D
Opět kniha lepší než film. Co se týče zbylých dílů dvojka byla nuda a trojku jsem ani radši nedočetla.
Docela příjemné čtení, ale zase milostný trojúhelník? To bych ji ještě odpustila, i že jsem čekala více boje a bude větší tvrďák.
Nejkrásnější román co jsem kdy četla. Díky Jane Austenová.
Krásné pohádky, je tam dost poučení a pro děti ideál ještě před Harry Potterem
Krásná série. Miluju asi to je nejlepší způsob jak vystihnout tu sérii. Krásný konec, krásný děj. Jako slabší díl počítám 2ku byla podstatná, ale nic moc na čtení ale to mi vynahradila 3ka. Všem doporučuji.
Celou sérii jsem četla 3x (až takový magor jsem) ale pustila bych se do ní klidně ještě jednou.
Upřímně myslím krásná trilogie, nejhezčí mi přišel první díl. Ale velmi mě bavilo sledovat tu Liinu podstatu jak se mění a vyvíjí. Ve dvojce jsem milovala Aster.( Málem slza ukápla)
Co se týče Kadena milovala jsem ho jak byl napsaný. Lia a Kadena by byli hezký pár ale s Pauline mu to sluší víc.“ Je mnoho způsobů jak se zamilovat "a tato kniha dokázala to ukázat.
Rafe je Rafe asi mi nikdy nepřiroste k srdci no. Ale jsem ráda že na konci knihy se přestal chovat jako majetnický blb :D
Podtrhnouto sečteno dávám 4 * čekala jsem tu bitvu víc morbidní. Těšila jsem se že Komisarovi usekne hlavu a ono nic :D Chápu ale že některým čtenářům co mají slabší povahu by se dělalo zle :D