luciefeix luciefeix komentáře u knih

Girl Online Girl Online Zoe Sugg

kniha mě bavila ikdyz byla predvídatelná ale četla se sama , usmev také vytvořila jsem hodně spokojená :) vánoční new york byl krásný :-)))

08.12.2015 5 z 5

Hřbitovní tanec Hřbitovní tanec Lincoln Child

první kniha autoru a měla jsem velké problémi ji dočíst , vubec me nebavila .. zombie mi prisli uhozený a vubec jsem se nemohla zacíst , za mě jedna velká slátanina

07.12.2015 1 z 5

Díky za vzpomínky Díky za vzpomínky Cecelia Ahern

Celou dobu jsem se nemohla začíst a moc mě ani nebavila :(

03.12.2015 2 z 5

Čekám, až mě vyslechnete Čekám, až mě vyslechnete Amanda Knox

nechápu jak pri takových mizerných dukazech mohla byt obvinena z vrazdy ale velice dobre napsano a popsáno

29.11.2015 5 z 5

Prozření Prozření Kelley Armstrong

to jsem se zase šíleně nudila ! strácela jsem se v textu ... nelíbilo se mi že kdyz se vsichni sesli nebo se objevila další postava povyprávělo se co se stalo aby byli vsichni v obraze .. poslední díl a za mě hruza

27.11.2015 1 z 5

Jestli zůstanu Jestli zůstanu Gayle Forman

četla se rychle a sama , i pres vážné téma je dost dobrá

27.11.2015 3 z 5

Dívka s hnědýma očima Dívka s hnědýma očima Lisa Kleypas

predeslé díli jsem necetla ale tento nic moc ... stránky utíkali ale ze by se neco zasadního dělo to se rici nedá ...

22.11.2015 2 z 5

Od zítřka budu sexy třicítka Od zítřka budu sexy třicítka Pamela Redmond Satran

Bavilo mě to , postupně odkrýváme jak je težké po mateřské nastoupit do práce a pravdu ze se mladí lidé na starší koukají z patra ... i matky mají právo na vlastní život ... netusila jsem ze seriál s mou oblíbenou Hilary Duff je zrovna ten který se nechal inspirovat touho knihou , další duvod proc ho už konečně shlídnout :)

19.11.2015 3 z 5

Miluj svůj život Miluj svůj život Louise L. Hay

skvělá kniha která vás obohatí a kdyz se nad tim zamyslíte tak opravdu všechno funguje ! sekce s nemocemi se až neuveritelně na mě schoduje :D

16.11.2015 5 z 5

Nestydaté plavky Nestydaté plavky C. D. Payne

klasický humor , chutě na sex a střeštěné nápady

16.11.2015 4 z 5

S kým dnes budeš spát? S kým dnes budeš spát? Madeleine Wickham

povídání o dvou rodinách co se sejdou ale nic zajímavého , zásadního , stále jsem cekala co se stane a nic , pro me velka slabota

15.11.2015 1 z 5

Jen jeden rok Jen jeden rok Gayle Forman

líbilo se mi to víc nez jednička , více akční kdyz cestoval po svete :-)

15.11.2015 3 z 5

Až po uši Až po uši Jana Benková

Nechápu ženy co takhle manipulují s muži ale jináč moc dobrý příběh , četla se rychle a uplně sama :)

09.11.2015 4 z 5

Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou Kathleen A. Tucker

zatim nejlepsí z celé serie :-)

04.11.2015 5 z 5

Jedovatá slova Jedovatá slova Maite Carranza

rychle jsem prisla na to kdo je ,,vrahˇˇ ale i tak jsem cekala proc k tomu doslo ... kniha nebyla spatna ale neco tomu chybelo ... vadilo mi ze tam nebyla prima reč .. hodne stridani uhlu pohledu

31.10.2015 3 z 5

Jedna malá lež Jedna malá lež Kathleen A. Tucker

Uzasná kniha

27.10.2015 5 z 5

Proroctví Proroctví Jamie McGuire

Hodně mě zklamala :( první díl byl nabušenej , tento slabota a trochu jako blbost mi to přišlo .. vše vychází a takový naivní :(

27.10.2015 2 z 5

Deset malých nadechnutí Deset malých nadechnutí Kathleen A. Tucker

mooc jsem si ctení užívala , zápletku jsem neodhadla , příběh mě dostal těším se na další díli , jsem ráda že jsem si serii nechala až budu mít doma všechny díli :)

21.10.2015 5 z 5

Smrtelné Smrtelné Sara Shepard

Je vidět ze se blížíme do finále . Děj se stupnuje a všechna vyřešení máme už za dveřmi ! :-)

18.10.2015 5 z 5

S láskou Rosie S láskou Rosie Cecelia Ahern

po hodně dlouhé době opravdu kniha která mě strasne chytla a bavila . jsem zvedava na film

12.10.2015 5 z 5