luciefeix komentáře u knih
první pulka knihy nic moc poté se to rozjede , hezké čtení ale podruhé bych už nečetla
předešlá kniha autorky byla mnohem lepší , nápad dobrý ale něco tomu chybělo
potenciál by to mělo ale neco tomu chybí ikdyz zápletka super , neokoukaná :)
kdyby kniha nebyla tak diskutovaná nekoupila bych si ji ... čekala jsem něco mnohem vetsího ... pro mě obycejný příběh ...nic svetoborneho jsem tam nevidela ..
Krástná katastrofa byla nejlepší ... toto mi přišlo hodně přeslazené :(
Hodně dobré !! Nelehký osud a další princ který přijede zachránit dívku v nesnázích
Vubec se mi ten pohled z Camovi strany nelíbil . Nic nového to neprineslo . Jak kdyby nikdy nebyl sám a byl jen s Avery :(
prečteno asi během hodiny :) nic originálního ale čte se to strasne dobře a vtáhne do děje , krásné zpracování
Skvělí skutečný příběh jak to opravdu chodí z klasické rodiny . Nikdo to nemá lehké záleží jen jak se s tím popereme . Anny mi bylo líto , hledala co nemela ...
prijemná oddychovka , ikdyz predvídatelný konec ale uzijete si to :)
takovouhle krávovinu jsem dlouho neviděla . celá kniha o ničem , stále se omílá jedno a to samé . Lennie chce dospet ale vubec nevi o čem mluví .
četla jsem ne moc vesele hodnoceni , knihy jsem se proto bála a nakonec hrdinka nebyla tak ufnukaná . jasné ze si stezovala kdyz vse musela delat ona a nemela chvilku klidu ... ale opet dobre zpracovaný klasický vsední zivot tak jak to Tana umí :)
první pulka byla čtivá poté zdlouhavé , hlavní postavy na jedno brdo takze mi splívaly dohromady , hruza
kniha mě uchvátila , musí být drsné toto celé zažít ikdyž v podání Piper to znělo docela jako oddechovka , není to vymyslený příbeh ale realita a takovéto příběhy mám dost ráda . špatné že opravdu pro takovéto lidi kteří tam jsou i kvuli banálním trestum je tak tezký návrat a žádný system jim to neumožnuje a nepřipravuje je na to co bude venku ..
kniha me vtahla do děje , cetla se sama a byla jsem velice napnutá jak to dopadne , tesim se na dalsi dili ...
To byla zase jednou kravina !! ilustrace nádherné to je jediný bod na knize ! ,četla se hodně rychle , uplně o ničem , hrdince je 16 a chová se na 7 , doporucuji dívkam na prvním stupni základní školy ...
celkově o ničem , takové prázdné tlachání , 1 byla teda mnohem lepší