luciefeix komentáře u knih
cekala jsem jak budu z knihy unesena ale nudila jsem se a zajimave to zaclo byt az par stranek pred koncem :((
kniha se četla rychle , těšila jsem se na ni , čekala jsem více vtipu a humoru který recenze slibovali .. něco mi tam stále chybělo , ztrácela jsem se v přeskakování děje ... kniha je nadherne zpracovaná , jak kdybyste na pude nasli starou knihu ale teda zklamala :(
Uzasné a jeste jednou uzasné !! vývoj postav , akční děj a vše super .. ted uz jen cekat do května na poslední díl :(
Jednoduchá oddychová kniha o tom když si uvědomíte že jste život promrhali
Skvělý pravdivý příběh a to nejsem fanynka pokru :) je zajimave si precist co se deje v zakulici
čekala jsem pořádnou vánocní knihu nabytou americkými zvykami a celou tou atmosferou a az na zdobeni stromecku to moc s vanocemi nemelo spojitost :(
dalsi skvela kniha :))) Lenko jste stále stejně dobrá :))
tezsi rozjezd ale pote super , mam rada road tripy :))
cekala jsem vice , minulí díl jsem cetla pred dvoumi lety takze uz jsem si to tolik nepamatovala a velký minus vidim v absence 2 a 4dílu v ceskem prekladu díky cemu vam chybi souvislosti :(
nektere veci mi prisli prehnane ale takovy zivot nekdy proste je , libilo se mi ze se kniha odehrava v praze takze realne prostredi :)
do ceho jsem se to zas pustila ?? takova kravina , uplne bez napadu