luciefeix luciefeix komentáře u knih

Cena nevinnosti Cena nevinnosti Rebecca James

presteno za jeden vecer , kniha se cte sama , strhující pribeh a konec bych opravdu necekala :D na me ale moc zamotany :)

15.11.2014 5 z 5

Na mou duši Na mou duši Sara Shepard

skvělá serie , jsem zvedava na posledni dil ktery vse odkryje :-)

11.11.2014 5 z 5

Druhá šance, lásko! Druhá šance, lásko! Jana Benková

prumerna kniha , bezne strasti dospeleho zivota , konec jsem cekala dosti jiny :))

31.10.2014 3 z 5

Přivolávání Přivolávání Kelley Armstrong

Skvělá kniha kterou jsem si uzivala od zacatku do konce

26.10.2014 5 z 5

Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender Leslye Walton

Dost velké zklamání , celá kniha o nicem ! :(

26.10.2014 1 z 5

Trable Trable Samantha Towle

Kniha hodne prekapila , skryva se za ni vice nez by podle obalky bylo myslelo , super pribeh ktery se cte hrozne rychle

22.10.2014 4 z 5

Léto na druhý pokus Léto na druhý pokus Morgan Matson

kniha ikdyz byla plna klasickeho romanku a trojuhelniku byla skvela a cetla se sama :)) tesim se na dalsi knihu autorky

18.10.2014 5 z 5

Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Kniha me velice dobře překvapila

18.10.2014 4 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

kniha me prekvapila , stejne napinave jako z prvniho pohledu , kniha prinesla mnoha vysvetleni a stale stejne napeti

12.10.2014 5 z 5

Danteho holka Danteho holka Courtney Cole

letni kniha , spise pro mladsi

10.10.2014 3 z 5

Kde hvězdy stále září Kde hvězdy stále září Trish Doller

Kniha kterou máte přečtenou za jediný večer, poutavý příběh , který chytne ,

04.10.2014 4 z 5

Na čem záleží Na čem záleží Emily Giffin

čekala jsem od knihy více , bylo to předvídatelné a takove povrchní , postavy vubec nebyli dány do hloubky

04.10.2014 2 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

první kapitoli jsem si rikala co na te knize vsichni meli ale pote me to zaujalo a chtela jsem vedet jak to bude dal a jake tajemstvi vsichni skrývají , líbilo se mi ze Josh nebyl takovej superhrdina jak v nekterych knihach byva , byl normalni , jen co me rozčilovalo bylo oslovení Sluníčko , chapu zlato, puso, bejby , kotě ale Sluníčko , Holubičko a podobné opravdu nic pro mě :D

30.09.2014 3 z 5

Manžel na objednávku Manžel na objednávku Catherine McKenzie

Velice dobrý zápletka , přečteno za jeden den ,

30.09.2014 4 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

prekvapive dobre , pribeh a tak akorat sexu

30.09.2014 4 z 5

Tichá žena Tichá žena Susan Angela Ann Harrison

Kniha me vubec nezaujala , styl psani se mi nelibil , cele mi to prislo divne a nudne a konec ? hmm kdyby se takhle resili vsechny partnerske krize :D to by se z toho svet zblaznil

20.09.2014 1 z 5

Kruté Kruté Sara Shepard

jako vzdy skvělé napínavé , tajemné , zamotané :))

16.09.2014 5 z 5

Stalo se včera v noci Stalo se včera v noci Adele Parks

kniha zbytecne dlouha ( 500stran) nektere veci mi prisli zbytecne natahovana a popsane , deji to vubec nic nedalo a bez toho jake mela saty Kirsten na maturitaku pred nekolika lety bysme se urcite obesli , jinac prijemna kniha a dlouze jsem cekala co se vlastne stalo vcera v noci , konec predvidatelny

16.09.2014 3 z 5

Zítra začnu nový život! Zítra začnu nový život! Gilles Legardinier

cekala jsem vice , zacatek byl svizny ale pote mi hrdinka prisla krapet na hlavu

09.09.2014 2 z 5

Příběh jednoho manželství Příběh jednoho manželství Andrew Sean Greer

knihu jsem si koupila kvuli Golden Gate na obálce , kniha mi prisla chvilkama zmatena , neco se nakouslo a vubec na dalsi strance nedoreklo , vubec by mi nevadilo ze jsou hrdinove černosi , jen to podani kterym je pribeh vypraven mi prislo divne

07.09.2014 2 z 5