luciefeix komentáře u knih
šíleně nudné ,otravné , hrdinka ještě větší blbka něž v prvním díle
čekala jsem od knihy mnohem vice , nesmyslná hrdinka která utrácí za kraviny a pořádá večeře pro své přátele , mám doma jeste druhý díl tak jsem zvedava jak se projeví tam .
být mi tak 10-14let byla bych z knihy nadšená , přišla mi dost jednoduchá
druhá kniha autorky , seznamujeme se s jejimi začátky a minulostí , kniha je velice osobní a nahlíží do soukromí ..
čekala jsem maličko více , nápad to nebyl špatný , novodobá popelka aneb jak chuděrka k bohatství přišla
Knihu všude vychvalují a musím se přidat , kniha vás pohltí a svím příběhem strhne že vše prožíváte s hrdiny , vůbec mi nevadil pohled obou postav , dodava to na kvalite ! :)
šíleně náviková serie !! opět zamotaná hlava a tolik informací !! přečteno za pár hodin ,už škrtám dny do července !!
četla jsem hodně názorů že kniha je nudná a o ničem , stale jsem cekala kdy se zacnu nudit a nenudila jsem se ani na jedné stránce , podle me zajímavé , objeveny důležité věci a vše směrovalo k vyvrcholení které bude zásadní pro další díli :)
krasné zpracování a fotky , kniha plna filozofie , čekala jsem pokracování Heroinových deníků , to se nekonalo , nemelo to tu silu a poslestvi ale i tak to bylo velice zajimave :)
Kniha plná energie a zabydlování ve Francii :) doporučuji jako oddechovku :)
Začátek velice slibny a něco jiného oproti Crossfire a Barvy lásky , ale ke konci se to maličko pokazilo ,
Cetla jsem hodne knih od autora , od teto jsem cekala hodne ale docela me zklamala , slibný začátek a poté se to slilo do takovýho blábolu :( Někdy mi prislo ze Brenda je příbuzná Nicka :-P
Od Tasminy je to už 3román který jsem četla . Vždycky mě zaujme anotace, koupím a pak se přemáhám ke čtení :D vždy je to pěkná bichle :D . Četla se rychle , 2dny , bylo to napínavé . Nepředvídatelné .Rychle děj utíká a nepatlaj se stále v jedné věci .
naivní dospělá žena , absolutně mě kniha nenadchla , neoslovila , celkově o ničem
Pokračování mě překvapilo , na erotický román tam bylo málo sexu a bylo to čtivé , mělo to příběh , který hodně knih postrádá
čekala jsem erotický román a byla jsem mile překvapeno , jen nechápu holky co si v 16nechají dítě , jeste bez kluka ...
Trvalo než jsem se začetla ale nakonec to byl svižný román o starší ženě a její dobročinné práci