luciefeix komentáře u knih
Humorná kniha plná lásky naděje změn a lodí . Příjemná oddechová četba
Od knihy podle anotace jsem čekala maličko něco jiného . Začátek mě moc nebavil (jeden den na 100stránek) ale pak se to rozjelo a hltala jsem stránku za stránkou . Hrdinka trpěla depresemi kterými byla celá kniha poznamenána.
všude jsem Crosffire jako jedinou erotickou serii doporučovala ale tento poslední díl mě velice zklamal , žvatlání o ničem , jejich láska přeslazená jak 15letá panna ,
Kniha se četla dobře , obdivuju silu jakou Alena v sobě našla . Kniha přesně popisuje svět dnešních matek kdy jediné co mají tak jsou děti a domáctnost a chlapy ze sebe delaji chudacky . Místo aby pomohli radši si jdou užít s jinou . Konec se krapet vlek a bylo to zdlouhave plne happy endu ale i tak je kniha velice silná a plná naděje :)
čekala jsem že se kniha bude odehrávat pouze o vánocích ale i tak byla příjemná a rychle se četla a byla plná lásky tak jak to Katie umí :-)
Za odpoledne prečteno , oddechovna ale krapet jiná nez ostatní knihy Lenky , mnoho veci tam je na zamyslenou , co si vsugerujem to se vetsinou stane , otevreny konec
nahlédnutí do zakoutí internetové seznamky , rika se ze je to autobiografická kniha , Lenka pise o tom co zna a je to velice videt :)
Styl písma u deníkového záznamu by opravdu chtěl vymyslet maličko jiný . Špatně se čte . Na knihu jsem se chystala docela dlouho mám ji doma už 6měsíců .Prolína se minulost a přítomnost. Dlouho jsem se nesetkala s knihou která by mě zaujmula ale hlavní hrdinové byli absolutní blbci . Caitlin se chovala jako uplná vymatlaná naivní holka bez špetky vlastního rozumu . Slepička co všechno přikejvala . Nick mi byl ze začátku sympatický a říkala jsem si která holka by kvůli facce na něj uvalila zákaz přiblížení ???(vím američané mají divné zvyky) ale když více Nicka poznáme zjištujeme že se choval jako žárlivý namyšlený spratek .Po trestu si uvědomoval co způsobil ale myslím že né dost . Kniha to byla určitě zajímavá a Alex Flinn je mi sympatická . Jen teda u této knihy nepodlehnete achhh ochh Nicku chci tě jak u všech knížek většina čtenářek má ve zvyku . Já beru knihy jako příjemné odreagování a drogu ale že bych slintala nad hrdiny to se mi už 10let nestalo :D
Začátek dost slabý ale poté se to napínavě rozjede a zkončí otevřene :)
Kniha se dobře čte a vtáhne vás do děje , přeskakování mezi jedním a druhým klukem je krapet divné ale proc ne :) v dnesni době normální
Příběh o hledání sama sebe nebylo to spatné , člověk si mnoho věcí musí projít aby si některé věci uvědomil takze hrdinku chápu :))
Velice jsem se na knihu těšila ale řešila se jedna věc a pritom uteklo 100stranek , kniha je dost tlusta ale vlastne by se to dalo rici na polovine stranek ... nápad je to hezky , snad vydaji dalsi takhle svazany knihy . kniha je ale s Wicou velice propracovana
Povedená kniha která vtipně vypráví o ženě co si přividělává v bordelu , Její bordelmamá také napsala knihu , Madame Camila , take jsem cetla , hezky propojene
Lola stejne naivni jako Anna , nevedela co chce .. takova pipka ale jinak ctiva kniha :) jen vite jak to celou dobu zkončí
cekala jsem neco jinyho ale vysledek me vice nez prekvapil :)) kniha me opravdu dostala a prectu urcite jeste jednou ... takovych knih za poslednich let neni tolik ze bych je chtela cist vickrat :D