Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester přehled
Michael Weber
Vzrušující, pravdivý a provokativní příběh krásné paní učitelky z malého města, která se po desetiletém manželství a nezaviněném rozvodu rozhodne dobýt velký Svět. Poznává, že ten je prolezlý falší, podvody a zradou a ona sama se ocitá ve víru alkoholu, sexu i drog. Těžké existenční potíže a dluhy jí donutí stát se proti její vůli velmi žádanou prostitutkou v salónu vyhlášené madam Camilly W...... Má mnoho bohatých milenců a obdivovatelů a mnozí ani netuší, že má své civilní povolání – seriózní učitelka v mateřské škole! Nalezne však toho pravého muže pro život?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se mi líbila místy i pobavila. Zajímavý styl psaní ale dobře se to četlo. Doporučuji
Velmi zvláštní styl psaní. Ale zřejmě to byl autorův záměr, aby to vypadalo jako opravdový deník. Na mě to spíš působilo jako nezdařilá prvotina. Hlavní "hrdinka" se chlubila svou krásou a vzděláním, ale její chování odpovídalo mentalitě hloupé husy. V otázce vztahů byla na jednu stranu hrozně "free a cool", a na druhou stále vyhlížela svého vysněného prince. Podle zápisů jí zajímalo jen "šustění", "chlapiska" a chlast. O dceři se zmínila v několika větách. Ale vzhledem k tomu, že věčně vymetala bary a diskotéky na Stodolní, nebo jezdila s milenci na dovolené, asi na dceru neměla moc času. Ach jo.. Dávám slabé tři* jen proto, že se to četlo celkem rychle.
Kniha Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester v seznamech
sex erotika prostituce prostitutky
2014 | Zpověď inkvizitora |
2012 | Deník prostitutky – Dvojí život paní Ester |
2016 | Démoni apokalypsy |
2012 | Neronův Řím |
2014 | Nero a smrt |
Chvíli hořekuje, jaká je chudinka, jak jí ti nechutní chlapi odjíždí a pak je z ní najednou nymfomanka, která se do ,,fachy" těší.
Taky mi přijde zajímavý, že si o sobě každá kur.., ehm erosenka, myslí že je nejkrásnější, nejchytřejší a svoji pí..., ehm pipkou, udělá díru do světa.