luciefeix komentáře u knih
Lehký příběh který toho v sobě skrývá více. Asi každý sme se někdy cítili osaměla jako Elisa . Obdivuju jak se Elisa snažila všechno naučit aby zapadla . Zažila jsem hodně dní kdy jsem chodila po střední a byla pro všechny vzduch . Líbilo se mi jak ji rodiče nakonci podpořili a snažili se ji pochopit.
další vtipné pokračování jen minulí díl jsem četla nekdy pred skoro 4 lety tak si vzpomenout co v nem bylo bylo těžké :D
Jsem velice prekvapena , poutava kniha ktera vas strhne a premyslite jak se to vyvede :)
Po 2 letech novinka o Lenky , hrdinka drzá, její lži jsem obcas nechapala a rikala si holka mluv pravdu a nedelej ze sebe takovou snobku! , ale byl tam vtip nekolikrat jsem se smala :D hlavne jeji dve nepovedene rande :D kniha je oproti jinym Lencinym kniham delsi , povedena jako vsechny
další skvělá kniha z této edice , jak rychle si tělo na něco zvykne
anotace slibuje letni romanek ale dockame se letni praxe v novinach a absolutne pribeh o nicem , jmena velice divny , nevite jestli to je jmeno , prezdivka nebo zena ci muz .
vtipne pokracovani , limuzina nemusi znamenat vsechno :)
v hodně vecech jsem se poznavala ale cekala jsem vice :(
Velice napínavá kniha , dostavaj mě ty zvraty.. celou dobu nas žene že si myslíme todle a poté je vše jinac, otazka už moc není kdo je A ale spíše kdo zabil Alison a patří tělo vůbec Alison?
První díl a zárověn kniha od Jordan. Velice dobře napsané. Je vidět že Jordan ví o čem píše.
knihu jsem četla jelikoz se mi libil serial a teda kniha byla plna vedeckych informaci kterym jsem moc nerozumněla . těžko se to četlo a teda serial je stokrat lepší a napínavější. zde není moc hloubka postav :(
Vtipna americká slátanina :) taková Pařba na třetí , nebylo to spatne ale nektere veci my prišli dost přehnané.. hlavně ten konec :D
kniha me velice prekvapila , cetla se sama a byla vtipna :)
dalsi skvele napsana kniha z cyklu Holky na voditku , cte se rychle a clovek se zžije z dějem