luciefeix luciefeix komentáře u knih

Tahle píseň ti změní život Tahle píseň ti změní život Leila Sales

Lehký příběh který toho v sobě skrývá více. Asi každý sme se někdy cítili osaměla jako Elisa . Obdivuju jak se Elisa snažila všechno naučit aby zapadla . Zažila jsem hodně dní kdy jsem chodila po střední a byla pro všechny vzduch . Líbilo se mi jak ji rodiče nakonci podpořili a snažili se ji pochopit.

07.01.2014 4 z 5

Velikost L: Znovu na scéně Velikost L: Znovu na scéně Meg Cabot

další vtipné pokračování jen minulí díl jsem četla nekdy pred skoro 4 lety tak si vzpomenout co v nem bylo bylo těžké :D

05.01.2014 4 z 5

Zapomenutá Zapomenutá Catherine McKenzie

Jsem velice prekvapena , poutava kniha ktera vas strhne a premyslite jak se to vyvede :)

03.01.2014 4 z 5

Někdo mě vede za ruku Někdo mě vede za ruku Lenka Teremová

skutecny pribeh , dobre napsane

29.12.2013 3 z 5

Dvakrát dospělá Dvakrát dospělá Lenka Lanczová

Po 2 letech novinka o Lenky , hrdinka drzá, její lži jsem obcas nechapala a rikala si holka mluv pravdu a nedelej ze sebe takovou snobku! , ale byl tam vtip nekolikrat jsem se smala :D hlavne jeji dve nepovedene rande :D kniha je oproti jinym Lencinym kniham delsi , povedena jako vsechny

25.12.2013 4 z 5

Strach z lásky, sexu a samoty Strach z lásky, sexu a samoty Lenka Teremová

velice dobrá psychologicka kniha

20.12.2013 5 z 5

Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Ivona Březinová

další skvělá kniha z této edice , jak rychle si tělo na něco zvykne

17.12.2013 5 z 5

Přímo do srdce Přímo do srdce Bill Condon

anotace slibuje letni romanek ale dockame se letni praxe v novinach a absolutne pribeh o nicem , jmena velice divny , nevite jestli to je jmeno , prezdivka nebo zena ci muz .

16.12.2013

Velký třpytkový podraz Velký třpytkový podraz Meg Cabot

vtipne pokracovani , limuzina nemusi znamenat vsechno :)

12.12.2013 3 z 5

Hurá na scénu! Hurá na scénu! Meg Cabot

ctive :)proste pro dospivajici :)

12.12.2013 3 z 5

Kluci k zulíbání Kluci k zulíbání Meg Cabot

pekne čtivé

05.12.2013 3 z 5

Nová holka Nová holka Meg Cabot

opet vtipne kdyz nemam vek na tuto serii :)

Proč muži lžou a ženy pláčou Proč muži lžou a ženy pláčou Allan Pease

v hodně vecech jsem se poznavala ale cekala jsem vice :(

Stěhujeme se! Stěhujeme se! Meg Cabot

vtipne :)

Bezcitné Bezcitné Sara Shepard

Velice napínavá kniha , dostavaj mě ty zvraty.. celou dobu nas žene že si myslíme todle a poté je vše jinac, otazka už moc není kdo je A ale spíše kdo zabil Alison a patří tělo vůbec Alison?

19.11.2013 5 z 5

Angel Angel Katie Price

První díl a zárověn kniha od Jordan. Velice dobře napsané. Je vidět že Jordan ví o čem píše.

19.11.2013 4 z 5

Flashforward Flashforward Robert J. Sawyer

knihu jsem četla jelikoz se mi libil serial a teda kniha byla plna vedeckych informaci kterym jsem moc nerozumněla . těžko se to četlo a teda serial je stokrat lepší a napínavější. zde není moc hloubka postav :(

11.11.2013 3 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Vtipna americká slátanina :) taková Pařba na třetí , nebylo to spatne ale nektere veci my prišli dost přehnané.. hlavně ten konec :D

06.11.2013 3 z 5

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

kniha me velice prekvapila , cetla se sama a byla vtipna :)

31.10.2013 3 z 5

Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Jmenuji se Alice: Jsem narkomanka Ivona Březinová

dalsi skvele napsana kniha z cyklu Holky na voditku , cte se rychle a clovek se zžije z dějem

30.10.2013 4 z 5