Důvěřuj mi přehled
J. Lynn (p)
Cameron Hamilton je metr devadesát vysoký sexy bůh s oslnivě modrýma očima, jemuž ženy padají k nohám. Jednoho dne mu do života vstoupí dívka jménem Avery. Avšak skrývá tajemství. Kniha psaná z pohledu Camerona Hamiltona.
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Trust in Me, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Důvěřuj mi. Přihlašte se a napište ho.
Přečetla jsem i tento díl z pohledu Cama a jeho myšlenek a podívání se na věc. Trochu vysvětlení více jeho vztahu k přátelům, ale za mě popravdě si stačí vybrat jeden díl a ten přečíst. Na konci je jemně spoiler k nahlédnutí do budoucnosti posledních stran.
Jako kniha se mi líbila, ne že ne. Ale přišla mi zbytečná. Nic nového jsem se v knize nedozvěděla. Rozhovorů s přáteli či rodinou bylo pomálu, takže více jsme se o dalších postavách nedozvěděli. Myslím, že kniha z pohledy Avery i Cama mohla být spojena v jednu a byla by to naprostá pecka. Ale samozřejmě připomenout si božského Cama stálo za to.
Kniha Důvěřuj mi v seznamech
v Přečtených | 1 399x |
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Celá série se mi moc líbila, je velmi čtivá a sympatická, i když jednotlivé osudy vůbec nejsou banální. Pohled Camerona nás vrací k prvnímu dílu série a popravdě nic nového v podstatě nepřinesl. Byl to takový bonbonek na závěr.