lucifuk komentáře u knih
Príjemné čítanie na leto. Jediné čo by som poviedkam vytkol je ich prílišná jednoduchosť.
Viac ako inokedy mi pri tejto knihe vadil Kingov najväčší neduh: prílišná rozvláčnosť. Knihe by prospelo takých mínus 100 strán.
Veľmi čítavé, pútavé, plné zvratov, ale ten koniec...akoby spisovateľke došiel papier.
Výborná kniha poviedok. Autorka má velmi precízny štýl písania a jej poviedky sa čítajú jedným dychom. Rozhodne odporúčam každému fanúšikovi fantasy a tajomna.
Asi najslabšia z celej série. Napriek tomu lepšia ako hociktorá iná dobrodružná kniha.
Chválim pútavosť, modernosť, skvelé myšlienky. Trocha mi vadilo citové vydieranie pretkávajúce celú knihu a tiež som cítil z príbehu istú prvoplánovosť. Ale inak fajn.
Zafón, jednoducho nemôže sklamať. Príjemná jednohubka na letné večery
Zdá sa , že pán Irwing nestráca dych ani na staré kolená. Skvelý román o háklivých témach, ale hlavne o tolerancii. 4hviezdy len preto, že Garpovy som dal 5.
Výborný, odľahčený príbeh mladíka prežívajúceho v Bratislave. Kniha sa číta ľahko a príjemne. Jednohubka na uvolnenie.
Vcelku zaujímavá detektívka, ale v porovnaní s mojim miláčikom Connellym, nemôžem udeliť viac ako tri hviezdy
Autor píše až moc kvetnato, skôr sa prikláňajúc k lyrike ako k epike a to mi trocha prekážalo. Niektoré poviedky boli skvelé a pohltili ma, iné sa naopak vliekli a ich zmysel mi vcelku unikal.