lucinecka210 lucinecka210 komentáře u knih

Život bez hormonální antikoncepce Život bez hormonální antikoncepce Adéla Nováková

Myslím si že je super, že se toto téma čím dál více dostává na povrch :-) Je důležité aby jsme se jako ženy spojily a šly proti těmto metodám, které nám ničí tělo. A to jen pro pohodlnost a ve většině případů nezodpovědnosti našich partnerů... Ani náhodou. Každá bychom se měla zamyslet jestli tohle je nám příjemné. Hold nejde škodlivost vidět tak se hodně žentomuto tématu stále vyhýba. Přesně tak souhlasím s HIPI....ať si to muži taky vyzkoušejí... My jako ženy máme mít svůj přirozený cyklus a ne své vnitřní ženství zaplácávat každodenním uživáním tablet, s kterými bohužel nemáme přirozenou dělohu ale pseudodělohu... :( Holky čtěte další příběhy a přesvěčmese společně o tom , že toco nám lékaři doporučují není pro naše tělo nic zdravého, jen jejich byznys a naše neotěhotnění, ale tomu jde přeci zabránit i jinak ;-)

14.10.2017

Proměna (komiks) Proměna (komiks) Peter Kuper

Bylo mi Řehoře moc líto..jinak mě moc kniha neoslovila

24.03.2013 2 z 5

Směšné lásky Směšné lásky Milan Kundera

Nejzajimavější falešný autostop,jinak docela miš maš kniha :-D tak když chlap píše o myšlenkách chlapů :D docela zábavné, jako žena jsem se občas cítila divně :-D

15.03.2013 3 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Skvělý nápad převtělit totalitní režim do těl zvířat :-) Velmi dobře napsané,dobře se čte :-)

05.03.2013 3 z 5

Kulička (3 povídky) Kulička (3 povídky) Guy de Maupassant

Bylo mi Kuličky moc líto :(

23.01.2013 3 z 5

Na západní frontě klid Na západní frontě klid Erich Maria Remarque (p)

Krásné vtažení do doby 1.světové války,vidět vše očima hrdiny,moc pěkně zpracováno.Na konci mi ukápla slza,poslední 4 věty sem si četla 3x :-)

17.01.2013 5 z 5