Lucisatko komentáře u knih
Pěkný poutavý příběh, který vypráví medvídek Ned. Nám teda přišli příběhy na jeden den příliš krátke, takže jsme četli vice za jeden den. Je to hezký příběh pro menší děti.
Pěkný příběh, ale pro malé děti obsahuje až příliž slov a takový zamotaný děj. Malé děti jsou zmatené a v příběhu se ztrácejí.
Nadherný příběh z kočičího pohledu. Četly jsme s sedmiletou dcerou a obě nás příběh naprosto pohltil. Doporučujeme všem, nejen milovníkum koček :-)
Tato kniha nas uplne nadchla! Cteno holcickam 7 a 4 let. Ta mladsi vetsinou nevydrzi, ale tady chtela at ctu jeste porad dal. 7 leta se naprosto ztotiznila s Justynkou, a ja, si konecne vzpomela jak to je s tou fantazii a jake je to byt ditetem (mit detckou fantazii).
Kniha vas asi zaujme pouze v pripade, ze mate radi fantazii, a verite v nemozne.
Opravdu mily pribeh, o holcice ktera prisla o kocourka a nebyla si jista zda chce nove kote. Dcera knihu uplne hltala, ja ji skoro celou probrecela, jsem proste cita!
Moc krasna knizka, hezke ilustrace. Pribehy s dobrym koncem a nejakym ponaucenim. Na knihu jsme narazalili nahodou, skoda ze mi nebyla doporucena kdyz jsme hledala knihu kde vysvetluji emoce. Myslim ze tato kniha by pomohla nekterym detem vysvetlit strach.
Pekne pokracovani. Me teda nektere pasaze prisli zbytecne zdlouhave, ale dceri se libilo.
Hezky pribeh. Takova klasika pro male budouci tanecnice. Dceri se moc libila.
Krasna kniha s nadhernymi ilustracemi. Zviratka se v ni uci jak zvladat svuj strach, kazde z nich ma strach z neceho jineho. Je to velmi ctive napsano, lehce pochopitelne pro deti. Pro nas je to uz nekolikata knizka o pocitech a tuhle bych zaradila mezi ty nejlepsi :-)
Uzasne vypraveni, museli jsme cist 2x nez jsme ji vratili do knihovny
O snehove kralovne je jen jedna pohadka, ostatni jsou uplne jine. Nas s dcerou kniha moc nezaujala. Myslim, ze jen jedna pohadka ze vsech se libila.
Kniha nas nejak extra nenadchla. Myslim ze jen jedna pohadka byla opravdu krasna a poucna, ty ostatni nic moc.
Vubec nechapu, ze tuhle knihu z detstvi neznam :-) a jsem moc rada ze jsem na ni narazila a mohla cist svym detem. Moc pekna.
(I kdyz bych kureti nekdy rada dala par facek)
Cetla jsem dceri 5 let, a musim rict, ze nam se libila. Ne uplne vsechny pohadky, ale nektere jsou poucne. To, ze v knize popisuji jine tradice, nebo je prozivaji jinak nez my, me osobne nevadi, ja dceru ucim ze kazdy dodrzuje tradice jinak.
Nejvice se mi libila pohadka O Neporadnickovi - je to poucne a hezky pochopitelne
Na knihu jsem slysela samou chvalu a tak jsem mela asi prehnane ocekavani. Me prisla jako by to byl vycuc z nejakeho romanu. Dceru moc nezaujala, jen diky krasnym ilustracim si ziskala jeji pozornost. Pribeh je hezky, ale mohl byt trosku lepe rozepsany.
Krasná kniha. Takova nenapadna svym obalem, clovek by rekl ze nenadchne. Ale moc me bavilo ji cist detem nahlas
Cetla jsem s dcerou 6 let. Kniha je asi pro trochu starsi, neobsahuje zadne obrazky, coz muze nekoho mrzet, ale nas obe uplne nadchla! Me strasne pripominala Harryho Pottera. Takovy holcici Potter pro mladsi. Kniha poukazuje na to, ze neni spatne byt jiny. Je velmi ctiva, moc pekne napsana. Rikala jsem si, ze to bude velky hit, a proto me prekvapila cena na trhu
My se uz tesime na precteni druhe dilu
Ze začátku se mi kniha četla špatně, přizsnám se, že jsem i uvažovala o tom že ji odložím a nedočtu. Asi mi nevyhovoval styl jakým je psaná. Ale něco mě s ní i přes to drželo a já vydržela. Od druhé poloviny mě to fakt chytlo a hltala jsem každé slovo, ke konci i slza ukápla. Jsem ráda, že jsem vydržela. Opravdu krásná a zároveň smutná