LucyA7 komentáře u knih
Oddechové romanticko-erotické čtení, kdo nečeká vic, než čtení pro ukrácení času, tak asi zklamán nebude.
Knížka je pro děti, ale i já jsem si ji se zájmem přečetla. Půvabné vyprávění přibližuje dětem historii zahrady. Rodinám s dětmi před výletem do Květné rozhodně doporučuji!
Pohled na autismus zevnitř. Řekla bych až velmi syrový. Přečetla jsem o autismu už hodně knížek, ale možná až u téhle jsem skutečně cítila, jakým úzkostem a strachům asi děti s autismem musí čelit a jak jsou na to kvůli problémům s komunikací samy.
Velmi zvláštní kniha. Psaná zvláštním stylem - v podstatě jako monolog hlavní hrdinky. Hrdinka byla taky dost zvláštní - nějak jsem nepochopila, proč si nechala zničit život podivným mužským individuem. Musela jsem se přemlouvat, abych knihu dočetla, asi jsem čekala, že se hrdinka vzpamatuje a probere. No probrala se, ale velmi zvláštně.
Oddechová četba, u některých věcí lze snadno odhadnout, jak dopadnou. Ale kniha se mi líbila, mám ráda příběhy se střídáním děje ve dvou časech, bylo to příjemné čtení. Jen hrubých chyb mohla být méně.
Řekněte “červená knihovna” a představím si něco takového. Čtení na odpoledne na koupališti, nic hlubokomyslného nečekejte.
Klasická romantika, dobře se četla, ale za týden nebudu vědět, o čem to bylo.
Dobrá kniha. Kdyby byla doplněna o komentáře odborníků - pedagogů, jak reagovat na jednotlivé situace popsané v knize bylo by to naprosto dokonalé.
Příběh mě víc chytil až tak v polovině knížky, ale závěr mi připadl trochu zrychlený a možná i trochu nereálný. Od genealogického thrilleru bych čekala víc napětí a propracovanější psychologický děj. Nicméně nečetlo se to špatně, možná zkusím i další díly.
Oddechová knížka na prázdniny. Nekončí přeslazeným happyendem, to bylo sympatické a bližší realitě, jinak je to myslím dost neskutečný příběh.
Čtivá knížka, příběh, který se mohl stát. Snaží se vykreslit psychologii postav a odhalit vnitřní pohnutky jejich rozhodnutí.
Úchvatná knížka, nebyla jsem schopná se od ní odtrhnout, i když je možná určená opravdu spíš pro dospívající čtenáře. Těžko říct, zda by v reálném životě všechno skončilo takovým happyendem, ale to laskavé a lidské poselství z ní prostě nelze jen tak "zaklapnout" s poslední stránkou knihy.
Naprosto úžasný pohled do způsobu myšlení člověka s Aspergerovým syndromem.