Luigi1 komentáře u knih
Mám takového syna.Byl to velký problém ho někde upíchnout do učení kde jim nevadí jeho porucha.Je smutný,že se nebere ohled na tyto tyto děti.Velice pěkně napsané,doporučuji si přečíst aby spolužáci věděli s kým mají tu čest sdílet jednu třídu
Kniha je kniha film je film,zaujajo mě pojetí dospívání
Kniha má spád a dobře se čte i přesto,že v něm je až moc jmen,ale jinak super.
Velmi pěkně čtivé.Začátek této série je skvělý,uvidíme jak pan Sapowski se popere s touto tématikou.
Po zhlédnutí filmů jsem začal číst i knihy.Nadčasová trilogie,která mě úplně pohltila.Myšlenka kterou pan Tolkien by se klidně dala zařadit i do současnosti.Stíhání lidí a pod.
Tohle téma mám rád.Je to srdcová záležitost ke které se vracím a jsem pomyslně opět ve volné přírodě a dýchám čistý vzduch.Doporučuji
Verna jsem měl a mám rád.Píše tak nějak lidsky ikdyž dřív jsem byl u vytržení a měl jsem různé představy,které dřív pro mě byly jednouché,ale s postupem času jsem docházel k názoru,že tento spisovatel předešel dobu.
Tuto knihu by si měli povinně přečíst všichni rozvraceči,ale nejen oni.Je smutné,že se to všechno podnikalo za přísného utajení.Toto zlato patří lidem a né těm kteří se na něm obohatili.Zajímavé by bylo kdyby pan Tošovský zveřejnil soupis příkazů na čí popud to zlato NÁRODNÍ "přemístil" a proč.Už by bylo na čase s těmito lidmi zatočit.
Krásná klasika,která je NEJ NEJ NEJ lepší i v podání filmu.Doporočuji
Tuto knihu bych dnešní mládeži předčítal ráno v poledne i večer.Myslím,že by to bylo stejně na prd protože dnešní mládež má jiné myšlení,škoda naší populace.
Kniha je jednoduchá a já chtěl se stát součástí děje a ta matka by vyděla
Po přečtení této knihy se úplně jinak koukám na přírodu zvláště stromů.Moc pěkné doporučuji
Tak tohle se četlo jedním dechem.Byl jsem velice spokojen a doporučuji.