Spletité lži přehled
Angela Marsons
Případy Kim Stoneové / D.I. Kim Stone série
Další jedinečný, napínavý příběh od královny současné krimi. Inspektorka Kim Stoneová už viděla ledacos, ale pohled na oběť, která se našla v místní průmyslové zóně, vyrazí dech i jí. Když poté Kim oznámí zdrcující zprávu manželce zavražděného, Dianě Phippsové, nemůže se ubránit pocitu, že na ženině reakci něco nebylo v pořádku. A pak Diane a její rodina zmizí, v přírodní rezervaci je objevena další mrtvola a Kim se svým týmem narazí na stopu, která spojuje oba případy. Má to však háček – tajemství téhle stopy je přísně střeženo. Dokonce i některými z Kiminých kolegů…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
Twisted Lies, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spletité lži. Přihlašte se a napište ho.
(SPOILER) Opět mistrné dílo z pera Angely Marsons. I když se to vážně četlo samo, dávám o * méně, protože pokaždé to skončí rozdělením dvojice Bryant a Kim a samozřejmě bojem Kim o život. Kdybych nečetla všechny příběhy za sebou, tak to člověku ani nedojde, takhle je to očividné. Každopádně slovní přestřelka mezi Frostovou a Kim je tak skvělá, že jsem se snad poprvé u detektivky smála na plné kolo. Škoda, že jich nebylo víc. Příběh jako takový opravdu zajímavý - trochu mi to přípomínalo film Sedm. I tak doporučuji.
Angela Marsons opět ukázala, že si svoji laťku drží stále vysoko a ani touto svoji další knihou neklesla ze své úrovně kvalitní, čtivé a drsné detektivky. Po všech těch předchozích si sympatie získá i jindy protivná a vlezlá redaktorka Tracy Fostrová, což je příjemné rozptýlení a rozvíjí v této knize zajímavou dějovou linku. Další povedené dílo, které člověka vtáhne do děje od prvních stran s drsnou šéfinspektorkou Stoneovou a jejím sympatickým týmem vám nabídne vše, co od skvělé detektivky očekáváte - napínavost, eskalaci, zvrácenost činů a zajímavou zápletku.
Šestnáctý případ inspektorky Kim Stoneové
10.12.2024
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
10 nejčtenějších knih (říjen)
15.10.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Kde je život, tam je i naděje.“
Kniha Spletité lži v seznamech
vraždy detektivní a krimi romány anglická literatura rodinná tajemství kriminální psychologieAutorovy další knížky
2016 | Němý křik |
2017 | Tichá modlitba |
2016 | Ďábelské hry |
2017 | Otevřený hrob |
2019 | Skryté karty |
Angela Marsons a její série s Kim Stoneovou je u mě sázka na jistotu. Zajímavé pozadí příběhu, napínavý a nepředvídatelný děj, navíc sympatické hlavní postavy, co víc si přát.