Luigi1

Kniha je jednoduchá a já chtěl se stát součástí děje a ta matka by vyděla

Po přečtení této knihy se úplně jinak koukám na přírodu zvláště stromů.Moc pěkné doporučuji

Tak tohle se četlo jedním dechem.Byl jsem velice spokojen a doporučuji.

Tak to vidíte,ani jsem se nenadal a je tu další nádherná kniha od Wilda.Pěkně podaný příběh muže co se zaprodal ďáblu.

Podnikavý vikinský náčelník prožívá různá i humorná dobrodružství při cestě na západ do Anglie,Irska,Normandie i na Pyrenejský poloostrov až do Kyjevské Rusi a Byzancie i doma na severu.Jsou zde veselé zážitky i přesto,že kolem se bojuje.Spisovatel zde zvěčnil hystoricky přesný obraz desátého století,doby kdy vikingové otřásli základy evropské monarchie i ostatní části světa.Vystupují zde např.dánský král Harald Modrozub a jeho nepovedený syn Sven Vidlívous.Dobře jsem si počet a někdy od srdce i zasmál.Doporučuji.

V této knize se prolínala spodina s bohatými a nudícimimi se lidmi.Chudina neměla čas na nějaké rozmazlování.Je zde krásná květinářka,která se nešťastně zamilovala,bylo mi s ní smutno.Dále zde vládlo otrokářství kde tito lidé otroci neměmli žádná práva.Závěr ve mně zanechal smutný dojem.Po výbuchu všechno veselí i smutek zústalo pohřbeno pod vrstvou popela.

Zajímavá autorova myšlenka,jak jsem už psal,předešel dobu,čtivé

Dobře pojatý děj s postavami které mě zaujaly nejen popsaným zjevem ale i myšlenkami.Nic podle mě v této knize nebylo napsáno navíc,Škoda té krásy Města a okolí,které mě rozesmutnělo a konec byl pro mě šokující,že se musím s těmi postavami a knihou rozloučit.Doporučuji

Vzpomínky jsou krásná věc ale co se dá dělat život jde nemilosrdně dál

Tento dobrodružný román se mi moc líbil nezbývá než ho doporučit

Tyto čarodějky jsou docela zábavné i když bojují proti moderním upírům