Luigi1 komentáře u knih
Moc pěkné čtení jsem spokojen,že jsem sehnal i druhý díl.Doporučuji
To jsem si počet,moc se mi tento díl líbil,četl jsem ho na jeden zátah.
Jsem rád,že jsem sehnal tyto knihy od Heitze.zajímavý nápad o zápase duší o přežití v jiném těle mě zaujal.Je to pěkné čtení,hurá na další díly.
Výborně zpracovaná série,která se četla sama.Záhadná smrt Lodrika všechny překvapila a chystá se tvrdá odplata,jenomže kdo to udělal a proč se spekuluje.
Moc pěkné.Začátek volný,ale rozjelo se to no prostě LÁmour.Je tu vše co správná kovbojka má mít.Přečetl jsem ji ani nevím jak.Kdo má rád tento styl tak vřele doporučuji.
Zajímavý námět dobře rozepsaný a krásně čtivý.Uvidíme co bude dál
Tak s tím asi Lodrik nepočítal,že ho podrazí v rozhodující chvíli jeho vlastní rodina o kterou se opíral.No uvidíme jak se s tím popasujou.
Některé jsem měl rád a bylo mi líto,že nás tak brzy opustili,asi to byl osud který jim zabránil další rozvíjení,už asi dál nemohli,co jiného dodat.
Při tomto čtení krásně běží čas,že to člověk ani nestačí sledovat.Moc pěkně napsané už se těším na další díl.
Je to fantazie,krásné čtení.Moc se mi to líbilo,jsou zde statě které mi doplnily určité nedostatky.Doporučuji
Výborné čtení,které mě moc potěšilo svým dějem,kterým jsem nadšen.
No povídková kniha,která mě nějak nenaplnila,ale zatloukla mezeru mezi dalším čtením.