Luigi1 Luigi1 komentáře u knih

Bican –⁠ pět tisíc gólů Bican –⁠ pět tisíc gólů Josef Pondělík

Škoda,že se na tak fenomenálního fotbalistu málo vzpomíná.Myslím si že Pepi by nejen nároďáku,ale i některému ligovému týmu prospěl.Doporučuji a poučte se.

16.06.2020 5 z 5

Pravý výlet pana Broučka do Měsíce Pravý výlet pana Broučka do Měsíce Svatopluk Čech

Nápad autora je zajímavý.Chvíli mi trvalo než jsem se začetl ale pak to šlo.Jsou tam pasáže které se hodí i do součastnosti.Dopručuji

16.06.2020 5 z 5

Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století Nový epochální výlet pana Broučka, tentokrát do XV. století Svatopluk Čech

Tato se mi líbila,byla to povinná četba na ZŠ,docela by mě zajímalo co by se stalo kdyby to měli zvést ve škole.HAHAHA

Neználek na cestách Neználek na cestách Nikolaj Nikolajevič Nosov

Tak toto je jiný kafe.Jen tak jsem pověděl,že mám Neználka a četl jsem.Dětem se kniha líbila.

16.06.2020 5 z 5

Neználek ve Slunečním městě Neználek ve Slunečním městě Nikolaj Nikolajevič Nosov

Toto pokračování se dětem moc nelíbilo,ale přetl jse jí.

16.06.2020 4 z 5

Neználkovy příhody Neználkovy příhody Nikolaj Nikolajevič Nosov

Knihy o Neználkovi jsem četl mým dětem a moc se ji to líbilo.

Stáčení temného piva Stáčení temného piva Tim Powers

Ikdyž pivo nepiju tak jsem sáhl po této knize potože jsem neměl co číst.Nečekal jsem od toho nic velkého jen zabití času,ale Duffy mě vyvedl z omylu.Dost mě překvapil sultán Suleyman I,ze se chystal napadnout Vídeň.Je vidět,že mám v tomto směru velké mezery,ale krásně plynoucí děj a k tomu ještě lepsí zápletka mi pomohla doplnit tuto mezeru.Mile mě Powers překvapil zkusím přečíst Brány Anubisovy.Uvidím.Stáčení temného piva doporučuji

16.06.2020 5 z 5

99 děsivých míst světa: kde vás ovládnou démonické síly? 99 děsivých míst světa: kde vás ovládnou démonické síly? Jan Chaloupka

Zde jsem se dočetl tak překvapující informace,že jsem nestačil divt.Doporučuji

Temná věž Temná věž Stephen King

Vynikající,četl jsem to jednim dechem a rád bych chvilkami byl rád v tom ději.No mám jinej svět

Závan klíčovou dírkou Závan klíčovou dírkou Stephen King

Je to opět překrásný díl,který čtenáře vtáhne do děje a nepustí.I tuto knihu mohu číst vícekrát.Skvělé

Záhady Pražského hradu Záhady Pražského hradu Lucie Cigániková

Koho zajímají dějiny pražského hradu i podhradí i českého lidu tak mu tuto knihu vřele doporučuji

Zpěv Susannah Zpěv Susannah Stephen King

Nádherně napsané a poutavé no prostě King

14.06.2020 5 z 5

Naučná stezka Josefov-Smiřice-Chlum 1866 Naučná stezka Josefov-Smiřice-Chlum 1866 Aleš Chvojka

Velice krásně a poučne napsané s dobovými fotografiemi i současnými fografiemi památníků.Jsou zde popsány způsobu boje i míst střetnutí pruské a rakouské armády.Je zde podrobný seznam památníků i kde se nacházejí.Velice poučné Doporučuji

14.06.2020 5 z 5

Kam zmizel zlatý poklad republiky Kam zmizel zlatý poklad republiky Stanislav Motl

Tuto knihu by si měli povinně přečíst všichni rozvraceči,ale nejen oni.Je smutné,že se to všechno podnikalo za přísného utajení.Toto zlato patří lidem a né těm kteří se na něm obohatili.Zajímavé by bylo kdyby pan Tošovský zveřejnil soupis příkazů na čí popud to zlato NÁRODNÍ "přemístil" a proč.Už by bylo na čase s těmito lidmi zatočit.

Staré pověsti české Staré pověsti české Alexandra Niklíčková

Krásné zpracování starých pověstí českych púvodů čechů až po Jana Kozinu.Kráně čtivé a poučné.

Hra naostro Hra naostro Jiří Svetozar Kupka

Tato kniha je výplodek autorovy fantazie,ale místy i krutá realita,která není daleko od pravdy

13.06.2020 4 z 5

Holohlavy 1318-2018 Holohlavy 1318-2018 Helena Rezková

Tato kniha je krásně ilustrovaná s dobovými fotografiemi a předmluvou panem Milošem Malinským tehdejším starostou Holohlav.Tato kniha je podepsána samotnou autorkou Helenou Rezkovou.Kniha pojednává o vzniku obce Holohlavy až do současnosti,Koho zajímá historie obcí a jejich vznik vřele doporučuji

13.06.2020 5 z 5

Specializovaná příručka pro sběratele československých poštovních známek a celin Specializovaná příručka pro sběratele československých poštovních známek a celin kolektiv autorů

Jelikož od mládí sbírám poštovní známky Česka i Slovenska tak jsem byl rád,že jsem toto vydání sehnal a poučil se v dalším rozmnožování nejen známek ale i celin.Ve své době to byla výborná kniha,která jak jsem psal mi mnoho dala.

Slavné nohy Slavné nohy Zdeněk Šálek

Slavní Českoslovenští fotbalisté kteří se zapsali velkými písmeny do našich ale i do světových srdcí rád si ji vždy,když mám čas prolistuju a zaspomínám,Pro ty kdo tento sport nebo jen některého fotbalistu tak vřele doporučuji.

Vlci z Cally Vlci z Cally Stephen King

Opět vynikající King.