LuluBird179 LuluBird179 komentáře u knih

Tatér z Osvětimi Tatér z Osvětimi Heather Morris

Za mě povinná četba - je to klišé, ale prostě na tyto hrůzy se nesmí nikdy zapomenout, je potřeba je pořád připomínat! Silný příběh, vyprávěný velmi citlivě s láskou, respektem a úctou k hlavním postavám.

04.04.2019 5 z 5

Májové ruže Májové ruže Dot Hutchison

Pokud jste jako první četli "Zahradníka", asi budete zklamáni. Pokud ne, knížka se bude líbit. Autorka má velký cit pro vyprávění příběhů, detailní popis charakterů, drží skvělě linku několika dějů, ale celkově tomu prostě něco chybí. Ale možná je to opravdu tím, že po "Zahradníkovi", všichni čekali asi trochu víc.

26.03.2019

Ostrý řez Ostrý řez Jeffery Deaver

Tak nějak se mi po všech těch severských krimi těžko vrací k americké krimi... Linc je opět skvělý, ale asi zůstanu u těch seveřanů :-)

11.03.2019 3 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Mám ráda jeho styl psaní a mám ráda Eriku a její team. Určitě stojí za přečtení.

17.02.2019 4 z 5

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Parádní počteníčko! Dlouho jsem se tak nebavila. Skvěle vyprávěné, sympatické přístavy, zápletka a příběh na 1*!

03.02.2019 5 z 5

Vlaštovka, kočka, růže, smrt Vlaštovka, kočka, růže, smrt Håkan Nesser

Nebyl to úplně můj šálek kávy... vůbec mi nesedl styl psaní, vyjadřování a slovní obraty autora. Příběh a zápletka za 5*, ale ten styl mi bohuzel hvězdičky sráží...

21.01.2019 4 z 5

Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Jedna z top knížek - děj, postavy, prostředí... Všechno skvěle propracované.

12.01.2019 5 z 5

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Hrozně těžko jsem se prokousávala dějem. Za mě se pokračování Milénia nepovedlo

11.01.2019 2 z 5

Lazar Lazar Lars Kepler

Top kniha - 500stran přečteno za dvě noci :-)

11.01.2019 5 z 5

Cela číslo 17 Cela číslo 17 Dominik Dán

Bohužel moc mě kniha nebavila :-(

11.01.2019 2 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Jedna z nejlepších knih "Keplerovců"

11.01.2019 5 z 5