Májové ruže přehled
Dot Hutchison
Záhrada motýľov série
Vždy na konci zimy príde jedno dievča o život. Štyri mesiace po výbuchu a požiari v Záhrade motýľov, kde bohatý psychopat držal mladé dievčatá v zajatí, agenti FBI Brandon Eddison, Victor Hanoverian a Mercedes Ramirezová pomáhajú obetiam, ktoré prežili, prispôsobiť sa životu na slobode. Zima sa pomaly chýli ku koncu a dievčatá čakajú dlhšie a teplejšie dni na zotavenie. Pre agentov však postupujúci odmäk znamená aj blížiacu sa hrozbu: s mrazivou určitosťou sa niekde v krajine opäť nájde v kostole mŕtve dievča s podrezaným hrdlom obklopené kvetmi. Priya Sravastiová prišla o staršiu sestru, ktorá sa stala obeťou zvráteného vraha pred mnohými rokmi. Teraz sa s mamou každých pár mesiacov sťahujú z miesta na miesto v nádeji na nový začiatok. No keď sa terčom šialenca stane Priya, naháňačka nadobudne novú naliehavosť. Môžu ho chytiť len s Priyinou pomocou. Prinúti ju zúfalá túžba zastaviť vraha riskovať svoj život?... celý text
Literatura světová Horory Thrillery
Vydáno: 2018 , XYZ (SK)Originální název:
Roses of May, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Májové ruže. Přihlašte se a napište ho.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Jsem docela zklamaná.. po prvním díle, který mě posadil na zadek, mi toto neprislo nijak wow..proto 2
![katpas76 katpas76](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/373162/m_katpas76-6533c99c5a689.jpg?v=1697892765)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Nebýt toho, že jsem neměla stáhnutou jinou audioknihu, nedoposlouchala bych. Příběh opravdu neuvěřitelný po všech stránkách. Střídání vyprávění er formou, ich formou a ještě du formou byl překombinovaný a ke čtivosti nepomohl. K mytí oken se tohle poslouchání hodilo, ale celkově autorku již znovu hledat nebudu.
Kniha Májové ruže v seznamech
v Mé knihovně | 277x |
(SPOILER) Já třeba oceňuju určitý přesah prvního dílu, že se dozvíme i co bylo dál s Motýly, ale co je moc to je moc.
Celkově jsem hooodně rozpačitá a bylo to zklamání. Nemít snahu přečíst celou sérii, tak to asi odložím.
Ohledně pokračování - Priya jako hlavní hrdinka, nejlíp to vystihl Borgg. Šestáctiletá přemoudřelá, drzá puberťačka, která sekýruje agenty FBI. Ona i její matka by pomalu každého zabily pohledem jako superhrdinky.
Věčné narážky, jak Inara, Bliss, Priya by vládly světu jak jsou úžasné. Ehm?! Ano, jsou oběti, co něco překonaly, šly dál, ale dělat z nich Wonder Women?
Načala jsem Letní děti a sice netuším, jak to funguje v FBI, ale ty vztahy mi tam přijdou jak mezi spolužačkami ze střední nebo základky.
Agenti mezi sebou jako kolegové a i samotné oběti co po sobě lezou na posteli a jsou strašne happy.