Lumidek komentáře u knih
:-( Pro mne zklamání, je to určitě krásný výtvarný počin, krásné fotografie jídla přes dvoustranu (?), ale tím to pro mne končí, je to opravdu především o fotografiích, nepraktické jako kuchařka. Každý má rád jiný styl, tento bohužel není pro mne.
Krásné čtení, úplně mě vtáhlo do jejich rodiny. Také bych jednou takovou chtěla. Mým prarodičům ani rodičům se toto rozhodně nepovedlo, udržet rodinu pohromadě.
Velmi zajímavá kniha, přečetla jsem jedním dechem.
Je to kniha mého dětství, po letech jsem jí objevila a čtu svým dětem...........Krása.
Tak jsem v rozpacích, moc jsem se na čtení knihy našim dětem těšila, ale zatím mám pocit, že z toho začnu zadrhávat nebo rovnou koktat. Ač vtipné, podivně složitá souvětí a krkolomně volená slova. Špatně se čte (nahlas) dospělému, natož čtenáři od 6 let, jak je v knize uvedeno, což je naprostý nesmysl. Začínající čtenář není schopen vůbec takto číst, natož pochopit obsah věty. Je mi líto,ale nejsem si jistá, že dočteme do konce.
Přečetla jsem za dva dny. Svižný příběh, určitě i trochu pravdivý. Žádné mobily, žádné googly. Poctivá dřina.
Knihu jsem měla půjčenou z knihovny, ale budu si ji přát k narozeninám. Takový poklad chci mít doma.
Určitě několik dobrých a pravdivých rad jak se kvalitně a střídně stravovat.
Já jsem se tedy skvěle bavila, velmi svižné, vtipné a milé čtení, ze života, jak ho všichni známe a můžeme se zasmát ještě někomu jinému :-) O tom,jak pes a dítě řídí váš život a vy se snažíte dupat na brzdy :-D
Já jsem se bavila, pěkné, čtivé, vtipné.
Knihu jsem si před mnoha lety půjčila z knihovny...............a již nevrátila :-D, jak mi vlezla po kůži. Ráda se k ní vracím a ráda ji nabídnu ke čtení svým dcerám, až dorostou.
Není třeba být pobožná........Názory američanů je nutno brát s rezervou, oni všechno tak vyšroubují, až se to zdá nemožné. určitě je dobré si knihu přečíst, některé myšlenky vás osloví a jiné ne a hlavně si to převést na situaci každého z nás. rádi musíme mít hlavně sami sebe, pak i ten život za to stojí.
Jako první knihu od Coelho jsem si vybrala tuto a asi jsem se zrovna netrefila, přiběh je to asi silný, ale nesedl mi způsob vyprávění.
Velmi pěkná a zajímavá, lze číst třeba jako jakousi meziknihu, já ji četla z nedostatnu času asi rok, není to ten typ, co čtete bez dechu,ale stojí za to. Stejnojmenný film se o knihu pouze otřel a nesahá jí ani po nehet u palce :-)