Pes ve městě přehled
Veronika Hájková
Pozor na návody k použití! varuje humorná próza Pes ve městě. Život jedné pozdní matky obrátí naruby fenka anglického buldoka nezvratný důkaz o tom, že rozvážné, poklidné a nesportovní plemeno produkuje výjimky. Zaznamenaný rok se vzpurným štěnětem, svérázným dítětem, zpovykaným manželem, rozšafnými rodiči a kazisvětskou tetou vyvolá bouři souznění u většiny českých žen. U pejskařů pak sentimentální vzpomínky na jejich kynologické začátky. Název Pes ve městě mírně připomíná kultovní seriál Sex ve městě. Ano, i v této knížce se scházejí kamarádky s padesátkou na krku, aby probíraly život, hádaly se, vysmívaly se svým trablům a byly si oporou, aby se ze života nezbláznily.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pes ve městě. Přihlašte se a napište ho.
Pohodová, oddychová, lehce vtipná knížka příběhů, postřehů a situací. V sobotním odpoledni poskytne příjemný oddech a dokáže vyloudit úsměv na rtech.
Kniha Pes ve městě v seznamech
2012 | Pes ve městě |
2016 | Všechny ženy ve mně |
2018 | Fína Čokoláda |
2017 | Domácí řecká kuchyně |
2018 | Krámek pana Smítka |
„Pes ve městě“ od Veroniky Hájkové bohužel nesplnil má očekávání. Kniha se mi zdála povrchní a nedokázala mě vtáhnout do děje. Místo zajímavého pohledu na život se psem ve městě jsem zde našla řadu banálních a rádoby vtipných historek, které mi přišly málo přínosné. Postrádala jsem hlubší náhled nebo alespoň zábavnější zpracování tématu, které by mě udrželo v napětí. Celkově jsem z knihy měla pocit, že jde spíše o ztrátu času.