LunaKiss komentáře u knih
Popravdě zpočátku jsem si myslela, že mě to nebude bavit, ale nakonec opak byl pravdou. Tato série mě dokázala položit na kolena, abych řekla pravdu. Myslím, že tato série je pro každou věkovou kategorii. Ať už hledáte vtipnou, poučnou či napínavou knížku, tak si myslím, že si tam každý čtenář najde svoje.
Will jako hlavní postava mi přirostl k srdci hned od začátku. Prožívala jsem s ním vše co prožíval. Strach, smutek, radost nebo i lásku. Jako jedna z mála knih to ve mě dokázala vyvolat.
Zkrátka a jasně, tahle série je pro mě jedna z top 5 sérií :) Určitě so ji přečtěte :) zaslouží si to :)
Myslím že druhý díl je o hodně lepší než první. Rhys a jeho dvůr (rodina) jsou úžasný. Feyre s někdy zachová strašně, ale jako hlavní hrdinku jsem si ji strašně oblíbila. Příběh vás hned pohltí a už vás nepustí. A Velaris? Úžasné místo ???? za mě hodně velké doporučení 5/5 ????
Tento díl je pro mě top z celé série. To je už druhá série ve které se mi líbil spíše druhý díl než první ????
Za mě nejlepší díl z celé trilogie. Plno zvratů a dobře zakončená kniha a hlavní trilogie ❤️ jsem zvědavá na autorky další knihy ❤️