lusila komentáře u knih
Táto kniha, napriek veľkej reklame, ma nenadchla. Občas vtipné a občas nudné pasáže, po jej prečítaní, netúžim vidieť filmové spracovanie.Ešte dobre, že som si ju len vypožičala z knižnice.
Vtipné a poučné zároveň. Príbehy z praxe záchranára zaujali, na konci každého malý komentár ohľadom príznakov choroby, čo robiť, kedy volať záchranku a kedy to nie je potrebné. Zaujal ma aj projekt Krajina záchrancov a bezplatný e-learningový kurz základnej prvej pomoci.
Nádherná kniha. Smutné osudy žien, mužov a detí popretkávané poetickými obrazmi.
Vďaka tejto knihe som mohla nahliadnuť do pocitov dievčaťa, ktorému transplantovali srdce.
Poviedky o rôznych ženách a situáciach a dôvodoch , prečo boli svojim partnerom neverné... Niektoré cielene, iné akoby náhodou... Nenáročné čítanie ku káve.
Úžasné zábavné čítanie, knižka mi spravila dobrú náladu, so zvieratami sa dá zažiť veľa zábavy a tento autor to vie aj dobre vyrozprávať. Rozhodla som sa prečítať všetky jeho knihy...
Zábavné čítanie... a popriňom som si spomenula na chuť kocky cukru s alpou
Výborná kniha. Ako každá, ktorú som doteraz prečítala od tejto autorky.
Také pohodové čítanie. Autor v nej rieši vzťahy medzi bratmi, ich vzťah k ženám, trochu humoru a takmer kriminálnej zápletky, nakoniec sa všetko vysvetlí.
Milé, vtipné s trochou anglického humoru. Na popoludnie ku káve.
Tak toto sa mi nečítalo dobre. Mala som pocit, že čítam reportáž a nie román.
Tak táto knižka mi spravila dobrú náladu pri čaji. Vtipné príbehy a zamyslenia,odporúčam.
Škoda, že Alex, ktorý sa snažil zistiť vraha, objasňuje svoje domnienky každému, koho stretne. Preto sa dej stáva rozvláčnym a chýba tomu napätie.
Autor u mňa vzbudil zvedavosť o koho v románe ide. Opustená matka? Matka, ktorá opustila deti, keď boli malé a keď dospeli, tak sa pred nimi zatajovala.
Bývalý gangster sa zmení na dobráka džentlmena a "škaredé káčatko" po operácii na labuť. Aj dospelí občas potrebujú rozprávky. Kniha mi spríjemnila nedeľné popoludnie.
Výborná kniha, číta sa jedným dychom, len škoda toho romantického záveru, akosi mi k toľkým akčným scénam nesedel.
Ja som čítala slovenský preklad s názvom Prudký jed. Zo začiatku to bolo nudné, opisy postáv a proces, ale potom bolo zábavné sledovať ako lord Peter vypátral skutočného vraha.
Štiavnickým umelcom prajem veľa tvorivých nápadov. Basne, poviedky, kresby a pesničky z CD mi spríjemnili popoludnie.