lusila komentáře u knih
Ja som v tej knihe žiadny humor nenašla, možno tak trochu čierneho. Ale tie básne na začiatku každej kapitoly boli úžasné...
Do polovice knihy pre mňa nudné čítanie, potom sa dej rozbehol, ale nie je to kniha, ktorú by som túžila prečítať ešte raz.
Tento diel ságy sa mi veľmi páčil, aj keď takéto knihy nevyhľadávam. Je to taká príjemná zmena pre mňa.
Nie som fanúšikom takýchto kníh, táto sa ku mne dostala úplnou náhodou cez projekt Knihobežník. Myšlienky v tejto knihe by sa vošli do jedného článku časopisu.
Čakala som pútavejší dej, nerozumiem, prečo autor namiešal taký koktejl, križiaci, majovia, severské legendy. Bolo to dosť chaotické.
Tak táto kniha má všetko- nepredvídateľný dej, napätie a prekvapivý záver...
táto kniha si ma získala jemným humorom, poukazuje na to, že všade na svete existujú predsudky voči ľudom, ktorých osobne nepoznáme a ak im dáme šancu, môžu sa stať našimi najlepšími priateľmi
zaujímavo napísaná kniha... nápad autorky vyrozprávať životný príbeh, udalosti a vykresliť charaktery ľudí z pohľadu ducha hlavnej hrdinky vznášajúceho sa nad vlastným pohrebom odľahčil dej zasadený do neľahkých povojnových rokov