lusila komentáře u knih
Vtipný príbeh , manželka začne písať a bodovať manželove prehrešky a vytvorí si zoznam. Na odreagovanie dobré.
Ľahko predvídateľný dej a trochu klišovité opisy, ale dala sa prečítať. Myslím, že so slovenskými autorkami sa ľahko rozlúčim...
Túto knihu som kúpila vo výpredaji. Dávam prednosť iným knihám, ale zvedavosť zvíťazila. Musím povedať, že ma nesklamala, pretože som od nej aj tak veľa nečakala. Romantika, šťastný koniec, taká rozprávka na dobrú noc.
Dej ma ani tak neohúril ako štýl. Skvelo napísaná kniha, príbeh o vzájomných vzťahoch v jednej rodine a ako sa zmenia po jednom večierku.
(SPOILER) Toto som prečítala rýchlo. Po samovražde manžela sa zrazu spoločensky uznávaná žena stala ženou na okraji spoločnosti. Podobne dopadli aj deti, dcéra sa bez vena nevydala, hoci bola zasnúbená. Typický príbeh o tom, že kde sú peniaze, tam je všetko.
Prečítať túto knihu bol pre mňa oriešok. Musím však povedať, že film som si užila viac.
Čakala som viac. Pobavilo ma však, že taká smiešna vec, že kráľ chcel vidieť svoju manželku nahú, môže byť dôvodom na vraždu .
Nie je to klišovitý príbeh o láske, preto som si na ňu našla čas. Film sa mi však páčil viac.
Dobrodružstvo, humor. Kniha mi pripomenula chvíle pred telkou, keď sme spolu s mamou boli "zaľúbené" do tohto divocha.
Seriál Tisícročná včela na mňa dosť zapôsobil. Knihu som prečítala až teraz, výborná.
Zaujímavé čítanie. Voči ľuďom s podobným ochorením nemám predsudky, ale myslela som si /samozrejme nesprávne/, že ocenia láskavý prístup.
Taký oddychový detektívny príbeh, kde rozuzlenie pre čitateľa čaká až na konci.
Na túto knihu som čítala veľa recenzií, tak som bola zvedavá. Nie je to môj obľúbený žáner, no nebola zlá.
Cez deň sivá myška, v noci atraktívna žena, ktorá vraždí mužov... Zaujímavý pohľad do vnútra ženy, ktorá si neverí a preto nenadväzuje žiadne vzťahy s mužmi. Svoju frustráciu si vybíja v noci na vytypovaných mužoch a ich mužnosti.