luzajickova komentáře u knih
ELLE KENNEDY naprosto MILUJU!
Brenna a Jakey jsou zlatíčka.
Brenny minulost mě překvapila, takže mi bylo Brenny dost líto za to, co si prožila. Chudák! Jsem moc ráda za tuhle knihu a příběh, jelikož se mi vyjasnilo pár věcí. Doufám, že co nejdřív vyjde příběh i o Devenportovy (Hunterovy), jelikož mě fakt zajímá jeho příběh a třeba bych ho pochopila nějak víc.
Hollis a Rupi, no to je dvojka, dost mě ty jejich rozhovory pobavily.
Hazel jsem moc neměla ráda, abych pravdu napsala.
Brenny táta ke konci, moc mě to dojalo. Summer a Fitz mě bavili stejně jako Brenna a Jakey.
DOPORUČUJI jako oddechovku, a vtipné scény se tam taky sem tam najdou..
Tahle kniha mě opravdu zaujala a bavila.
Kaden a Allie byli dokonalí.
Dawn Spencer Monika Ethan Scott Micah
Allie matka od začátku na přes držku… jak se k ní chovala, grrr!
Kaden mě od začátku bavil; ty jeho hlášky (např. „Míň mluvit, víc chodit“) jsou prostě k nezaplacení.
Už se těším, až si přečtu druhou knihu od autorky.
URČITĚ JAKO PRO ZASMÁNÍ NEBO ODDECHOVKU MOHU DOPORUČIT.
Na autorku jsem narazila, když vyšel Bentley, což je první díl ze série Vested Interest, která mě zaujala, ale vzhledem k tomu, že nechci rozečítat série, jsem se rozhodla s ní počkat. A najednou jsem uviděla tuto knihu, jenž mě naprosto odrovnala.. Jelikož jsem od autorky nic nečetla, tak jsem netušila, co mám očekávat a obávala se. Každopádně se mi ihned zalíbil styl psaní i příběh, který vypráví o mrzutém a zlomeném Maxxovi, co má dílnu a také nedůvěru v lidi, ať už jde o kohokoli, minulost ho dost poznamela.
Nakonec se mu život obrátil na ruby, vše se změnilo příchodem vichřice jménem Charly do jeho života. To bylo něco, ty její výrazy jako "brnkačka", "koukej nadrát" apod. Maxx z ní byl celý bez sebe. Charly makala jak jen mohla, každou chvíli Maxxovi dokazovala jak moc si tu práci zaslouží a může jí věřit. Maxxe nejde nemilovat, i přesto jak stále brblal a štěkal, byl úžasný a měl o Charly opravdovou starost. Též ji chránil, líbilo se mi jak se k sobě chovali a jak to mezi nimi fungovalo. A Mary? Byla úplné zlatkoy, hned si s Charly padly do noty a pekly koláče, které Maxxouš zbožňoval. Nesmím zapomenout zmínit Rufuse, přestože měl v příběhu jen menší roli, byl užasný. O tom parchantovi co se snažil ublížit Charly ani nemluvě, spíš teda o dvou parchantech. Charly byla svá, což se mi na ní líbilo nejvíc, jelikož měla skvělé nápady, na nic si nehrála a všechno říkala na rovinu. Vážila si každé maličkosti, ze které měla obrovskou radost. Bretta a Stefana jsem si velmi oblíbila, byla s nimi sranda. Zajímá Vás, jak probíhal příběh mezi vichřící jménem Charly a bručounem Maxxem? To se dozvíte, pouze když si přečtete tento jedinečný příběh. Nebudete litovat.
Od této autorky je to první příběh, který jsem přečetla a ihned mě zaujal a vtáhl do děje. Líbí se mi jakým stylem je příběh sepsán, také se mi hodně líbí flashbacky z minulosti, a taktéž že je příběh sepsán jak z ženského pohledu, tak aj z mužského. Delila je skvělá, to samé i Macon, i když to byl hajzlík v minulosti, teď už chápu proč, také mi bylo hned jasné, že to co se stalo na plese nebyla jeho prácička a že Delilu měl rád, i když si to nechtěl připustit – jak se to říká? Už vím! Protiklady se přitahují, i nenávist se může proměnit v lásku. Delili mamka byla hodná a skvělá, řekla bych že Delile pomohla si uvědomit city k Maconovi. Sam, no k té snad nemám slov, žárlivost je sviňa a pravda bolí, víc se k ní vyjadřovat nebudu, přeberte si to po svém. Nesmím zapomenout na Northa, ochránce Macona, nebo li chvilkový bodyguard by se také dalo nazvat, byl úžasný, pomohl Maconovi a líbilo se mi, že na něj Macon malilinko žárlil, i když nebyl důvod nebo byl? North si sedl skvěle s Del. To co Delila provedla Karen mě rozesmálo a hodně pobavilo. Příběh byl úžasný moc sem si ho zamilovala, takže mohu jen a jen doporučit. Lepší konec být nemohl, nemám co vytknout, prostě dokonalý příběh. Hlavní hrdinové mi budou chybět, proto se k příběhu určitě někdy postupem času vrátím.
Zlatíčko Penelope prostě jí zbožňuji.. Tato kniha byla opravdu nádherná.. dost jsem se nasmála, sem tam mi slzeli oči, ale toto je nadhérný příběh o Damienovi, který moc chtěl Chelsea, ale podle něho jí nemohl mít, ale nakonec povolil a byl ten nešťastější chlap.. Musím uznat že mu to teda trvalo, než mu došlo že Chelsea je ta pravá a že i přes to všechno jí mít může a lásku k ní nijak neovlivní a nemůže se tomu bránit na vždy. Nejlepší bylo jak poslouchal její tajné telefony s terapeutkou a chytl záchvat smíchu když terapeutka Chelsea řekla že je jako Jednorožec... samozřejmě bylo více skvělých scén (např: Když usnula ve vaně při čtení románu a měla v troubě lassagne a Damien tam vlítl s hasíčákem teda hlavně když zjistil co si Chelsea četla ve vaně a kvůli tomu málem podpálila barák a pak jí to stále předhazoval to bylo prostě boží).
Musím uznat že pro mě osobně byla nejhorší ta část kdy musel Damien podstoupit operaci, to jsem brečela jak želva jak jsem s nimi soucítila... skvělá podpora Damien to vymyslel perfektně, snažil se rozptýlit Chelsie. Jinak jsem docela chtěla aby se brácha Damiena Ty dal dohromady se sestrou Chels Jade byla by to skvělá dvojka už to jak na sebe reagovali, když se poprvé viděli. Dvě Déčka alias Dudley a Drufus byli parádní rotvajleři kteří tam měli také svojí roli kolikrát bylo vtipné co vše vyráběli aby dostali to co chtěli a oni to dostali! :D
Opět tu máme Vi, jak nečekané (haha), její styl psaní mě tak uhnal, že jí nemůžu přestat číst a každá kniha od ní je pro mě blaho, miluji každý její příběh, každému samozřejmě sednout nemusí ale mě sedla perfektně. Každý příběh má něco do sebe, teda alespoň podle mě.. je to jen čistě můj názor. Grant měl pernou a smutnou minulost, protrpěl si toho dost, i když jsem to neprožila nějak si to dovedu představit a musí to být opravdu strašné, proto chápu že Grant odpustit Lily nedokázal, také bych to nedokázala, nemoc nebo ne prostě je to hrozné.. jasně je to jen kniha ale příběh mě pohltil jako by to bylo reálné. Líbilo se mi jak Ireland byla svá a ten email mě dostal.. prostě napsala co si myslí, tak to má být, i když my v reálném životě tohle psát rozhodně nesmíme, jinak by jsme letěli úplně a nikoho by nezajímalo jaký důvod k tomu máte, šef by takto ohleduplný jako byl Grant rozhodně nebyl. Děda Granta když si nemohl vzpomenout na slovíčko tak řekl KOULE! to bylo skvělé, nasmála jsem se u toho i samozřejmě ukápla slza.
Nemohla jsem se odtrhnout! Styl, jakým je příběh psán, mi opravdu sedl. Jen mi trochu chyběl pohled Jakea, ale jinak mě kniha opravdu nadchla, nemám snad ani co vytknout. Byla opravdu vtipná a Penelope ta válela, normálně jsem se smála, jak prořízlou pusu to má. Jake si mě získal snad skoro hned, je pravda, že kolikrát s tím svým chováním to přeháněl až moc, byl ostrý, jenže Pen si o to občas žádala.
No, dostal mě vůbec příběh, jak se ti dva setkají, takový trapas, no prostě pecka. Ale jako nenapadlo by mě jet jen tak do Chicaga, abych pomstila svou nejlepší kamarádku, bez věcí, jen s peněženkou, nemít kde spát, jen abych splnila jediný úkol. Jako jo, bylo to dost vtipné, ale zároveň nechutné (promiňte), ale převládal spíš smích než nechutnost.
Jinak to ani nešlo.
Cam, toho jsem si zamilovala opravdu HNED! Emily, no nijak jsem ji nemusela, jakože jak reagovala na Penelope fotky a vše, co jí posílala, nebo když spolu ty dvě volaly? Nevím, závist je sviňa, ale i tak je pravda, že Penelope se občas chovala tak, jak se chovala, ale Em k ní mohla být milejší. Každopádně moc doufám, že autorka napíše příběh o Em a Camovi, aspoň bychom pochopili, proč se tak Em chovala. Prostě mě ten příběh fakt zajímá a láká. Já se snad budu modlit, aby to autorka opravdu napsala, protože co jsem tak koukala, nikde kniha není, takže ji autorka píše, nebo bude. PROSÍM ať napíše ten PŘÍBĚH!
Tak toto byla opravdu jízda! Nasmála jsem se, malinko mi ukápla i slzička, ale knížka je úžasná, i když má pár menších drobností.
Moc mě bavilo, jak se Preston s Tarou dohadovali a dělali si naschvály, u toho jsem opravdu nemohla. Samozřejmě mě trochu štvalo, jak se Preston občas choval chladně. Popravdě, měla jsem menší problém se ze začátku do knihy začíst, ale pak už to šlo samo.
Kniha mohla být o malinko kratší, protože se podle mě děj, kdy konečně byli opravdu spolu, trochu protahoval. Jinak nemám snad ani co podotknout – knížka se četla opravdu rychle a příjemně :)
Tento příběh byl pro mě osvěžující, moc sem si ho užila. Cruz byl úžasný, jak se choval k Tennessee, ale kdo si mě nejvíc získal, byl Bear. To je tak úžasný mladý kluk, jehož chování a to, jak držel s Tennessee, mě dostávalo, bylo to tak nádherné a láskyplné pouto. Kdo mě ale nejvíc vytáčel, byla Tennessee rodina - matka, sestra, naprostí sobci a hysterky. To jejich chování k vlastní dceři/sestře bylo hnusné a někdy až přes čáru. Ano, pomohli jí dřív, ale to neznamená, že se k ní bude vlastní rodina chovat jako ke kusu hadru a dělat si z ní služku. Udělej tohle a tamto. PROSTĚ NE! Cruz se nesnažil Tennesse změnit doslova, snažil se jí pomoct, aby zapadla, a lidi jí měli rádi, a to bylo moc krásné gesto, Nessy to nakonec pochopila. Škoda, že toho o té lodi nebylo moc psaného, ale to nevadí, je to jen takový malý detail. Tennessee a ty její opravené sprosté slova, prostě sranda, moc mě to bavilo. U Roba jsem si myslela, že to bude pěkný hajzlík. No, tedy v minulosti byl, ale očividně život ho naučil své a poučil se, i když to ze začátku nevypadalo moc pozitivně. Kdyby byl konec trochu delší, vůbec bych se nezlobila.
Lilly je užasná autorka, dost mi připomněla Monu Kasten, připadá mi, že její příběh je podobný, ikdyž tento se koná v Green Valley, kdežto příběh od Mony ve Woodshillu. Od knihy jsem se absolutně nemohla odtrhnout, pohltila mě až tak, že jsem doslova hltala každé slovíčko..
Je to zajímavé vyprávění a navíc jsem o Au-Pair ještě nečetla a neviděla žádnou knihu, díky tomu pro mě byl příběh něčím nový a zajímavý. Když Ryan a Lena šli na túru, tak jsem si hned vzpomněla na Kaidena a Allie (M.K. – Začít znovu). Ryan byl zpočátku hajzlík nebo mi to tak jenom připadalo, ale poté jsem si ho zamilovala, stejně jako Lenu. Samozřejmě i Cooperovi, kterým Lena hlídala Liama, jsem si oblíbila. Líbilo se mi, jak Lena dokopala Ryana něco dělat. Měla na něj dobrý vliv, kdyby nepřijela, tak by nejspíš nedělal nic jiného, než že by se utápěl v lítosti a bolesti. Trochu mě naštvalo to, co udělal skoro ke konci, myslela jsem si, že to nakonec neudělá, ale bohužel jsem byla naivní. Abych nezapomněla, Lena je Němka, ale mluví v knize anglicky a vše je nakonec přeložené do češtiny, takže je to trochu matoucí, ale naštěstí je vždy pochopitelné nebo naznačené, kdy promluvila německy. Určitě se těším, až si přečtu příběh Willa a Izzy, naštěstí už je přeložený, tak si ho budu moct přečíst v klidu. Ještě bych chtěla dodat, že konec byl uspěchaný a chyběly mi tam ta dvě důležitá slůvka, které si neřekli, což mě zamrzelo ale co už.
Ví a Penelope samozřejmě mají, jak jinak, úžašné příběhy, které se mi báječně čtou, nejspíš proto jsem si je opět zvolila. Též mě hodně zaujala anotace.
Tento příběh byl zajímavý, přímo báječný. To, jak se seznámili, mě odrovnalo a chytala jsem záchvaty smíchu. Bylo to opravdu něco, hlavně to o čem se bavili, prostě pecka. Dex mi přirostl k srdci okamžitě, i když si hrál na Jaye se kterým se jakoby hádal, takže se hádal sám se sebou, u toho jak se jedna osoba hádá sama se sebou a žárlí na sebe jsem prostě nemohla. Bianca mi také padla ihned do oka, líbila se mi její kuráž a celkově její charakter. Ve vztahu je důležitá důvěra a Bianca s tím bohužel měla problém, jelikož už jí jednou zalhal, ale bavilo mě, jak se Dex snažil, aby získal Biancu a její důvěru zpátky. Když jsem přečetla jméno Caroline, už automaticky jsem si říkala že to nebude nijak hodná osůbka a už v tu chvíli jsem jí neměla ráda. Dexík si adoptoval Banditu, který byl úžasný, dodal tomu příběhu tak nějak šmrnc či jak to nazvat, bez něj by to nebylo ono. Příběh byl vtipný, zajímavý, čtivý, taková oddechovka.
Penelope a Vi jsou báječné spisovatelky, každý jejich příběh mě nadchne a hltám každičký kousek. Divím se, že jim ještě nedošly nápady, ale ony snad vždy ještě něco objeví. Skvěle k sobě ladí, ráda od nich čtu a jsem zvědavá co dalšího si připravily. Kniha mě velmi bavila, četla se pěkně a lehce, prostě jsem spokojená, opět to bylo dojemné. Declan byl můj oblíbenec, takové zlatíčko, který si i přes všechno prožité dělal ze všeho srandu, to se mi líbilo, i když chvílemi mi ho bylo líto. Molly si též zažila nehezké chvíle, ale Declan při ní pokaždé, opravdu pokaždé stál, pomáhal ji a snažil se jí podporovat... dělal to opravdu skvěle. Pan doktůrek Will mi absolutně nesedl, stejně jako Julia, ale to bude tím, že se montovali do čeho neměli. Jméno Mollyiny mladší sestry mi přišlo trochu zvláštní a nevídané, nepíšu, že bylo ošklivé, ale bylo nezvyklé (Siobhan). Malinko mi vadila delší odluka Declana od Molly, ale to už je jen malá drobnost, alespoň já to tak mám. Nejlepší byl začátek, když Declan přišel na schůzku s Molly a snažil se jí přesvědčit, aby on mohl být její nájemník. Nakonec mě dostalo to, co jí přesvědčilo. Jakože ten konec? Ten byl dojemný! Lepší konec holky vymyslet nemohly! Prostě pecka!
Vi mě nepřestává udivovat – opět skvělý příběh. Annalise a Bennett byli úžasní, jak se ze začátku špičkovali, a z toho vznikla láska, i když tam byly chvilkové odloučení. Ale to je v knihách naprosto normální, o čem by to pak jinak bylo, kdyby byli stále spolu a šťastní? Vi tomu dodala šťávu a vytvořila z toho úžasný příběh. Zamilovala jsem si její styl psaní.
Lucas byl úžasný kluk, i když bydlel jen u babičky Fanny (tu jsem popravdě neměla vůbec v lásce). Ani Andrewa jsem moc nemusela. Ale líbilo se mi, jak vyřešili, aby nemusel ani jeden (Bennett či Annalise) do Texasu, i když jí Bennett dal přezdívku Texasanko – bylo to roztomilé. Annalisini rodiče, tedy jen matka Margo a nevlastní otec Matteo, tam sice byli jen chvílemi, ale i tak jsem je měla moc ráda. I Annalisina kamarádka Madison byla skvělá, jak ji podporovala.
Za mě je to skvělý příběh. I obálka se povedla.
Já jsem se do té knihy totálně zamilovala! Trochu mi teda nesedí obálka, jinak bych brala i papírovou verzi. Ale i tak je to za mě báječný příběh s mnoha romantickými scénami. Eden mi ze začátku lezla na nervy, jak stále myslela na ten svůj článek, který chtěla napsat, místo aby se poddala lásce. Paul byl úžasný, naprosto jsem si ho zamilovala. Takovou romantiku ve skutečnosti nenajdete, podle mě takoví pánové ani neexistují. Realita je jiná, což je škoda, protože kdo by takového fešáka a romantika nechtěl, no nemám pravdu?
Ten příběh byl krásně napsaný a popsaný. Chvíli teda trvalo, než se dali dohromady, ale to jen díky zahořklé a tvrdohlavé Eden. Těším se na příběh Ashi, sestry Eden. Toby byl také zlatíčko, pomáhal Eden trochu nelegálně, ale pomohl. I když na to Paul přišel, byl opravdu chytrý. A pak jak Eden na konci oblbnul s tím článkem – i když jsem to čekala. (Pochopí ten, kdo knihu četl.)
Popravdě nemám té knize co vytknout, až tedy na tu obálku, ale to už je jen detail. Nebudu kvůli tomu kazit hodnocení. Jednoduše, ta kniha mě nadchla a kdo miluje romantiku jako já, určitě ji můžu jen a jen doporučit.
Kniha mě opravdu nadchla a přirostla k srdci, proto mám v plánu pořídit ji i v papírové verzi. Opravdu jsem se hodně nasmála, hlavně Hartleymu, protože on nezná slovo stud, jak stále rýpal do Corey a neustále s ní chtěl probírat soukromé a intimní záležitosti. Ale i tak se mi líbil vztah, který oni dva měli už od začátku – on byl normální kluk, ona též normální holka. Jak se navzájem podporovali, i když to Corey neměla snadné kvůli úrazu, který se jí stal.
Hartley jí nikdy neodehnal, ani ona jeho, a to se mi na tom líbilo – žádná zápletka, že by se nějak od sebe oddělili, vůbec neexistovala. Stacia mi nebyla sympatická už od začátku; byla to rozmazlená a trochu bych řekla manipulativní mrcha. I když zas tak zákeřná nebyla, to musím uznat – čekala jsem, že bude horší, ale i tak jsem ji neměla ráda, hlavně to její kvílení a dělání si z Hartleyho poskoka.
Trošku mi vadilo, jak dlouho Hartleymu trvalo, než se se Stacií rozešel. Maminka Adama (Hartleyho) byla úžasná, i když tam byla jen na chvíli, i tak jsem si ji moc oblíbila. To samé platí pro Danu – spolubydlící Corey. Rodiče Corey i její bratr (líbilo se mi, jak přijali vztah Hartleyho a Corey) byli také skvělí. A mohla bych tu vyjmenovávat všechny, protože jsem si oblíbila dá se říct opravdu každého.
Od Colleen Hoover jsem zatím nečetla žádnou knihu, tuto jsem si vybrala jako první, protože mě zaujala jak anotace, tak obálka. Rozhodla jsem se to zkusit a knížka byla opravdu skvělá. Jako oddechovku bych ji ale určitě nenazvala, protože obsahovala nějaké to drama a byla i smutná, ale zároveň originální.
Ze začátku jsem nechápala, co a kdo z Milese udělal to, jak se choval a nechtěl si připustit, že dokáže znovu milovat. Tate byla podle mě až moc statečná, hlavně to, co udělala pro Milese. Klasika – on chtěl pouze nezávazný sex, Tate chtěla víc. Ale to není to, co mě na té knížce zaujalo nejvíc.
Nejvíc mě zaujal celkově příběh. Colleen to napsala perfektně, i když se mi moc nezamlouvalo, jak sepsala Milese minulost. Nevím, tím jsem se prostě musela probírat, ale jinak mě kniha ohromně bavila. Jak se choval Corbin jako opravdový bratr a Ian jako skvělý kamarád, který alespoň trochu Milesovi promluvil do duše. Stejně tak Kapitán, skvělý starší chlapík, který pomohl i tak trochu Tate.
Proboha! TUHLE KNIHU JSEM SI PROSTĚ NEMOHLA NEZAMILOVAT!!
Jules mě chvilkama štvala, ale Bram byl hodně romantický. Ale když byla Jules konečně s Bramem, zamilovala jsem si je oba. Kdo by takového chlapa nechtěl, no ne? Vtipná, romantická a skvěle napsaná kniha .
Rath mě překvapil, jak se k tomu postavil. Čekala jsem, že s tím nebude souhlasit a to bude ta zápletka, ale spletla jsem se. Choval se jako OPRAVDOVÝ bratr!
Roark a Ir byli taky super, bavili mě. Clarissa byla skvělá kamarádka. Linus a Anitta byli skvělí asistenti. Carly mě také mile překvapila.
Těším se na další knihy od autorky. Doufám, že bude další kniha co nejdříve. NAPROSTO TUTO KNIHU MOHU DOPORUČIT – pobavíte se a oddechnete si u ní.
Knížka mě zaujala stejně jako první díl.
Logan byl strašné zlatíčko.
Grace totéž.
Strašně mě bavilo, jak Logan plnil ty Grace úkoly jen proto, aby ji získal zpět; to bylo roztomilé.
Loganův otec, co udělal ke konci, mě strašně dojalo. (NE! Nebudu spoilerovat.
Doporučuji přečíst.
Knížka mě zaujala.
Garrett byl velké zlatíčko. Hanna totéž. Ze začátku jsem si myslela, že bude Garrett pěkný parchant, ale naprosto jsem si ho zamilovala. To, jak se choval k Hanně, bylo krásné, nebo mi to alespoň tak přišlo.
Garrettův otec? O něm raději nemluvit, za to, co prováděl...
Občas byla kniha fakt vtipná, a samozřejmě nechyběla spousta romantiky, ale to k takovým knihám patří. Doporučuji přečíst.
No tak, z této autorky jsem naprosto odvařená. Nádherný a velice zajímavý příběh. Nenašla jsem snad žádnou chybičku, a pokud ano, tak to byly jen maličkosti. Autorka to udělala dost originálně, protože všechny skladby, co v knize zazněly, nejsou převzaté od známých kapel, ale jsou přímo vymyšlené a napsané speciálně pro příběh. Na konci jsou ukázané kresby talentů, co písně složili a napsali, na Spotify si můžete hudbu poslechnout. No, jsem prostě nadšená.
Julian, to byl takové zlatíčko, že si hned získal mé srdce. Zaujal mě ihned, a to, že jsem na něj ani jednou nenadávala, jsou plusové body. To samé Riley, sem si velice oblíbila. Byla tam mezi nimi obrovská chemie a jiskření, bylo to tak, že sem to i já pocítila, a to sem jen četla.
Těším se na autorky další díla, moc se mi líbí její styl psaní, sedl mi ihned, a hltala jsem každý doušek příběhu. Nemohla jsem přestat, jak moc mě to dostalo. Koukala sem, že je to série, a jako pokračování bude příběh o Gillian a další kniha o Ally, kamarádce Riley, která tam moc nebyla, ale byla oporou pro Riley, jak jen mohla. To samé Riley pro Ally. Sem zvědavá, jak se bude vyvíjet příběh o Ethanovi a jedné dívce, která se již objevila v tomto příběhu. Ne, nebudu nic prozrazovat, jistě je na co se těšit.
Tak mi to nedalo a nakonec sem napsala do nakladatelství. Tam mi potvrdili, že další díl této série se chystá na příští rok. Bude to díl o Gillian ale na mužskou postavu se nechte překvapit, tu prozrazovat nebudu.