m.and.books m.and.books komentáře u knih

Po tvém boku Po tvém boku Kasie West

Asi moje nejoblíbenější kniha od Kasie West. Líbilo se mi, že v knize se řešilo i trochu vážnější téma a nebyla to jen obyčejná romantika. Jediné co mě mrzí je, že kniha se už nedá sehnat v papírové formě.

11.06.2020 5 z 5

Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Kdyby to šlo dala bych Prohnilému městu i více hvězdiček. Bylo to skvělé, postavy byly propracované a líbilo se mi, jak se postupně odkrývala jejich minulost. Celou sérii miluji a líbí se mi, že i když hlavním hrdinům není víc jak osmnáct, nedělají hloupé chyby.

31.05.2020 5 z 5

Kirké Kirké Madeline Miller

Od knihy jsem očekávala trochu víc. Každou chvíli někdo přišel, a pak zase odešel. První třetina mě bavila, bylo mi Kirky i docela líto, ale čím více jsem četla, tím méně mi záleželo na tom, co se s Kirkou stane. Děj se podle mého vesměs opakoval a těšila jsem se, až knížku dočtu, což by podle mě úplně být nemělo.

30.05.2020 3 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Z tohoto dílu jsem byla trochu zklamaná. Všude tvrdili, jak tenhle díl bude ještě lepší než jednička, ale mě tak moc nenadchnul. Zvrat, který se přihodil někde v půlce mě vůbec nepřekvapil, ne že bych ho vyloženě očekávala, ale spoustu věcí nasvědčovalo tomu, že se něco stane. Takže bohužel trochu zklamání první díl mě bavil víc.

31.05.2020 4 z 5

Jeden temný trůn Jeden temný trůn Kendare Blake

Jeden temný trůn se mi opravdu líbil. Bylo to o dost lepší než Tři temné koruny a do knížky jsem se hned začetla, bylo to napínavé a stránky ubíhaly pod rukama. Jediné co mě trochu vadilo byly mužské postavy, opravdu jeden lepší než druhý. Nejvíce jsem si oblíbila Arsinoe a Mirabellu.

31.05.2020 4 z 5

P.S. Stále Tě miluju P.S. Stále Tě miluju Jenny Han

Tenhle díl se mi asi z celé série líbil nejvíc. O Laře Jean už jsem věděla všechno potřebné a zase se to četlo hrozně dobře. Četla jsem to už podruhé a to kvůli filmu, který vyšel v únoru. Z filmu už jsem sice tak nadšená nebyla, ale pořád se mi to líbilo. #TeamPeter

31.05.2020 5 z 5

Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Letos jsem Všem klukům,... četla už podruhé a pořád to mám ráda stejně. Čte se to hrozně dobře a Peter je prosně nejlepší. Jediné co mi trochu vadilo je, že jsem se dlouho o hlavní hrdince nic nedozvěděla např. kolik jí je, atd. Viděla jsem i film a i ten se mi moc líbil. Jinak je to moc milá odpočinková kniha, u které se nemusí moc přemýšlet.

31.05.2020