m_martina komentáře u knih
Tuto útlou knížečku jsem slupla za jedno odpoledne a dobře jsem se pobavila. I Nataša Gollová a Ondřich Nový ve filmu byli výborní.
Mám to podobně jako většina čtenářů zde, Harlan Coben je sázka na jistotu. I tato kniha je napsaná jeho skvělým stylem a dobře se čte.
A Cipísek je kluk jak lusk. Bez něj by příhody neměly tu správnou šťávu.
Jedna z Verneovek, která se hodně dobře čte a má zajímavý příběh.
I tento díl je výborný, stejně jako první. Ráda se podívám i na film.
Knihu jsem přečetla. Ale nemůžu si pomoct, já tu ženskou Mandlovou nějak zrovna moc nemusím. Její filmy sice dobré jsou, ale nejsem si jistá, zda je to jen její zásluha. Mnohem raději mám například Natašu Gollovou.
Pohádky Boženy Němcové byly a stále jsou moje oblíbené, ráda se k nim vracím i v dospělém věku.
Tahle kniha byla moje nejoblíbenější od Bohumila Říhy. A také jsem se chtěla proletět v letadélku Káněti.
Zajímavá kniha, kterou jsem si ráda a se zaujetím přečetla. Jak už je uvedeno v předchozích komentářích, ocenila jsem i já především atmosféru starého Londýna.
Kniha se mi moc líbila, hlavně kvůli prostředí, ve kterém se odehrává.
Autorka se Královně detektivek nevyrovná, ani kdyby se rozkrájela. Tato kniha je sice o něco málo lepší, než byla ta první, ale to je asi tak všechno. Četla jsem ji poměrně dlouho a určitě se k ní už nevrátím.
Druhá kniha od autora a zase jsem byla spokojená. Čte se sama a je zajímavá a napínavá.
Další výborný případ s Herculem Poirotem a zajímavou zápletkou, která se točí kolem hodin. Mně se kniha líbila a hezky se mi četla.
Proti knihám Dominika Dána nemám nikdy žádné námitky, pokaždé je přečtu jedním dechem.
Dobrý nápad s těmi kosy v říkance. A slečna Marplová se zde ukazuje zase ve své nejlepší formě.
Tato verneovka by nebyla zase až tak špatná, kdyby se tak trochu nevlekla. Tolik popisných pasáží jsem v žádné jiné autorově knize nenašla. Ale i přesto se jedná o výborný dobrodružný román, který by si měli přečíst i mladší čtenáři. Pokud je tedy kniha ještě osloví.
Knihu jsem četla nejen já sama, ale i obě moje děti. A kdysi dávno dokonce i manžel. Líbila se nám všem. A doufám, že za několik let se bude líbit i vnučkám.
Výborné Čapkovy pohádky, které jsou úsměvné a děti se u nich krásně pobaví.
Pipi se líbila oběma mým dětem, četli jsme ji všichni společně. A teď hezky v koutku čeká, až ji přečtu vnučkám. A protože to je nadčasová kniha a já věřím, že se jim bude líbit stejně, jako jejich rodičům, tak se na pořad dne dostane už příští týden.