Máca216

Nejsou to ani moc pohádky, spíše krátké příběhy o morčatech a jejich vlastnostech. Moc hezké jsou ilustrace.

Krásná knížka, znám jí na nazpaměť a ty ilustrace jsou překrásné.

Krásné pohádky z mého dětství, teď je čtu mým dětem a také patří mezi jejich oblíbené.

Skvělý historický román. Hned jsem četla i druhý díl.

První kniha od Keplera, kterou jsem na doporučení kamarádky četla. Nečtu moc tento žánr, ale kniha mě pohltila.

Podle recenzí, které jsem četla na tuto knížku jsem si myslela, že bude smutná a náročná na čtení. Bylo to o rodinných vztazích, které nejsou mnohdy jednoduché, v tomto případě však stačilo málo a vše mohlo dát do pořádku, jenže na to už bylo pozdě.

Velmi vtipná kniha, napínavá, všichni jsme zvědavě čekali, jak příběh dopadne.

Danielle Steel moc nevyhledávám. Po knize jsem sáhla z toho důvodu, že jsem nic jiného ke čtení zrovna neměla. Nakonec mě ale příjemně překvapila. Některé pasáže se sice opakovaly a byly takové o ničem, ale celkový dojem je pozitivní a příjemný.

Milé citáty od úžasného spisovatele. Dostala jsem darem k svatbě a ráda v ní listuju.

Děj nic moc, kniha mě nezaujala a hlavní hrdinka mi byla protivná.

Hezké příběhy o dětech a jejich zážitcích na škole v přírodě. Příběhy jsou tak akorát dlouhé a za každým z nich jsou úkoly a otázky, které zjišťují, zda děti příběhu rozuměly.

Pohádky strašně dlouhé, vůbec nás kniha nebavila. Knihu jsme s dětmi nedočetly.

Vtipné a rýmované pohádky tak akorát dlouhé před spaním. Mám je moc ráda.

Pěkná říkadla pro nejmenší děti. U nás doma moc oblíbená.

Krásné pohádky. Skvělý výběr a jsou tak akorát dlouhé na čtení před spaním.

Syn je miluje! Vtipné, čtivé a navíc krásně ilustrované.